![]() |
#21 |
Domagoj Horvat
Expert
|
![]()
![]() |
#22 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mi idemo sredinom avgusta na pola tog road-tripa: SF -> Denver , treba da se pojavimo kako znamo i umemo krajem meseca na svadbi :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Reko' da cutim,al' posto niko nije isao tamo gde i ja... @Nesebar, 10 dana. Hocu jos!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ja bio na par kratkih izleta, od cega su rafting na Ibru i Plitivice bile najzabavnije. Nadam se 15-tak dana u Dubrovniku i Mljetu krajem avgusta, ako ne iskrsne nesto.
![]()
![]() |
#25 |
Comfortably Numb
Professional
|
![]() Ja sam mislio da necu imati vremena za ikakve vratolomije tipa more i slicno, ali nekako sam ipak izgurao da to bude u drugoj polovini septembra. Krf ili Krit, tu se lome koplja
![]()
![]() |
#26 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() desetak dana u tastovoj kuci u Budvi, sredina septembra
velika terasa, sir iz ulja, susene masline, riba sa gradela, vino internet preko mobilnog mozda odem i do plaze |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Igor Marinović
Expert
|
![]() Citat:
Jedino je Internet dial-up. ![]() @ostali: hvala za pohvale za fotografije, (potencijalno) cool fotke dolaze i sledecih dana ![]()
marinowski.com Poslednja izmena od marinowski : 04. 08. 2007. u 10:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 15
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Zad za vikend sam bio na paliću, krajem meseca opet neka vikend destinacija nadam se, da nadoknadim sve propušteno za prethodne godine
![]()
![]() |
#29 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
![]() Ja obozavam da se pogledam oci u oci sa stvorenjima iz morskih dubina, naravno na suvom ![]() Dok su drugi uživali u raznim aktivnostima, izležavao sam se kao morž, što veća hladovina - to bolje. Marinowski, super cool fotke ![]() ![]()
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman I don't always know what I'm talking about but I know I'm right! Poslednja izmena od bluesman : 04. 08. 2007. u 12:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Λευκάδα, 10 dana.
Lepo je ostrvo, ali tek pre neke četiri godine otvoreno za ozbiljniji turizam. Autobuski prevoz po ostrvu srednje žalostan, rent-a-car duplo skuplji nego bilo gde u Grčkoj, ali kad najzad dođem do ovakvih plaža, sve im oprostim ![]() ![]() ![]() GEEK INFO: Ima džaba wifi-ja ![]() NON-GEEK INFO: Nikako ne putovati preko agencije Matico. Ne samo na Lefkadu, bilo gde. BTW, definitivno se najlepši zalasci sunca vide sa Tasosa. Evo mog: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Nekada su bili asovi a sada ih vise nema | Miloje Sekulic | Opušteno | 8 | 02. 04. 2010. 17:54 |
Gdje kupujete SSL cert? | misk0 | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 10 | 12. 01. 2009. 22:14 |
Godisnji odmor i sajt | zira | Opušteno | 6 | 10. 06. 2008. 15:41 |
Potreban odmor :) | bluesman | Opušteno | 1 | 28. 02. 2007. 21:44 |
Da vidimo gdje smo... | dee | Opušteno | 13 | 03. 01. 2007. 16:14 |