|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() Postaknut ovom temom
![]() Ajde da nastavimo po mungosu, pre par dana sam pricao nesto sa jednim danas dosta poznatim i citanim blogerom (u IT&internet oblasti) i kad sam pomenuo Biznisblog - covek nije znao o cemu pricam. Zanimljivo mi je koliko brzo stvari na netu padaju u zaborav. Ko se recimo danas seca Seljaka Tase? ![]() Poslednja izmena od Miloje Sekulic : 01. 04. 2010. u 10:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ja volim da se sećam samo Rhinoceros i Panon BBS žurki ...
Kao kad se danas spominju "BG žurke iz 80-ih", nema veze što je bio komunizam, benzin na bonove i sl. Ovi blogovi i tweetupi i te zajebancije, ma to je sve samo šminkeraj, ono je imalo dušu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Baš prije neku noć se sjetih Tase, ne znam otkud mi pade na pamet. Nisam bio ni za kompjuterom.
Mislim da ova kratkoća pamćenja nije samo vezana za net već je više stvar duha vremena (zeitgeist-a :P) i gomile informacija koja se svakodnevno servira i smjenjuje (sad je pravi trenutak da se filozofira o Vorholu i 15 minuta slave, ali što bi rekao Mungos, iskreno me zabolje ***** za to ![]() Što mislite o higijeni u gradu? ![]()
![]() |
#4 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() stvarno, sta se desilo sa Tasom, zna li neko?.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() cuo sam da se ozenio
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() "Seljak" Tasa:
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 22.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() Citat:
Druga stvar je sto mozda mnogi ocekuju da obim i raspolozivost informacija ucini ljude bolje nafilovanim istim ili boljim analiticarima, to su vec mnoge studije okarakterisale kao nemogucu misiju. CIA i dalje dobija iste rezultate na testovima za posao, i sama zakljucuje da taj neki dar na rodjenju i neostecen u detinjistvu i mladalastvu ostaje i dalje komparativna prednost uspesnih nad onima manje uspesnim, bez obzira koliko sati na Fejsbuku milioni manje uspesnih "investirali".
![]() |
![]() |
#8 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() isto je i sa nekim HW brendovima...
Šta vam danas znači Commodore ili Amiga? Sjetite se sati i sati zabave i čačkanja po njima ali to je sve... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() cuj znam li Tasu, igrali fudbal zajedno
![]() Poslednje sto znam o njemu je da je postao narodni poslanik, navodno je isao i traktorom u Skupstinu i tako nesto. Nisam cuo da je on uradio nesto na netu godinama |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Urađeno do sada | Dragan Varagić | e-Business | 4 | 10. 05. 2010. 10:58 |
Da li ste nekada koristili rentacoder kao poslodavac? | istok | e-Business | 26 | 19. 03. 2009. 18:14 |
Gdje ste bili / idete na odmor? | bokacbl | Opušteno | 83 | 23. 09. 2007. 21:11 |
Safari od sada na Windowsima | Dragan Babić | Web aplikacije, web servisi i software | 100 | 23. 06. 2007. 20:31 |
Nema vise izgovora.. | zextra | Opušteno | 0 | 30. 11. 2006. 01:30 |