|
![]() |
#2 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mislim ... sta reci posle ovakvih slika... sjajno
![]() Sto se mene tice, ja sam pocetkom maja bio u Amsterdamu nekoliko dana, a za 2 nedelje palim na pravi odmor u Herceg Novi. Inace, kad ste vec otvorili ovu temu, kakva je situacija sa Internetom na turistickim destinacijama kod nas i u regionu? Relativno cesto boravim u popularnim turistickim destinacijama u Srbiji (Zlatibor, Vrnjacka Banja ...), i osim u par Internet Kafe-a ni u jednom hotelu nemas nikakav Internet (osim grps-a i najsugaviji moguci dial up). Kakva su vasa iskustva sa Internetom u nasim hotelima i sl? Inace moj kolega je proslog meseca bio u Hrvatskoj, gde uz prepaid broj dobijes 3G (2Mbps) uz nekoliko MB free protoka, sasvim dovoljno za IM i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Zaboravih ... najvece parche 'tehnologije' koje cu da nosim je Sandisk Sansa MP3 player bez ikakvih 'veza i povezivanja' a mobi planiram ukljucivati jednom ili ni jednom dnevno. Idem STVARNO da se odmorim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Necu da gledam bre, smorio sam se kao zmaj....
![]() |
#5 |
Pušelja Predrag
Professional
|
![]() Jugo-zapadna francuska (Provence) . Stacioniran u Balaruc-les-Bains , a uspeo da obidjem i celu okolinu. Montpellier, Séte, Cap d'Agde, Frontignan, Perpignan.. a jedan dan i Cadaqués u Španiji. I po koja slika...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Nekada su bili asovi a sada ih vise nema | Miloje Sekulic | Opušteno | 8 | 02. 04. 2010. 17:54 |
Gdje kupujete SSL cert? | misk0 | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 10 | 12. 01. 2009. 22:14 |
Godisnji odmor i sajt | zira | Opušteno | 6 | 10. 06. 2008. 15:41 |
Potreban odmor :) | bluesman | Opušteno | 1 | 28. 02. 2007. 21:44 |
Da vidimo gdje smo... | dee | Opušteno | 13 | 03. 01. 2007. 16:14 |