|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ja sve cekam da neko napise nesto da ne moras da citas misli ili da google-ujes, a ono... jel' to neka velika tajna? Mislim, ako jeste - nije frka, ali ako nije ne znam zasto ne bi podelili kada vec imate iskustva sa offshore kompanijama, otvaranjem, zahrevima, procedurama...
![]() |
#12 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^ Evo ja kad prođem kroz to, napisaću sve od A do Š, samo što ne verujem da će biti skorije, ali imam nešto u planu.
![]() Meni su najveći problem affiliate servisi i merchanti koji te kaširaju u startu čim vide da si iz Srbije i ne trude se mnogo da se udubljuju u tvoj servis. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^ Sto je sasvim logicno obzirom na cost/benefits (citaj mala korist od tebe sa njihove tacke gledista a potencijalno velika steta).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Super Moderator
Knowledge base
![]() Ali ne mogu da znaju kolika će im korist biti od mene ako me ne puste.
![]() No, kao i kod nas, i po inostranstvu na tim administrativnim pozicijama rade neke ćate kojima je najlakše da udare Denied nego da se preterano unose u problematiku ili da čitaju moje mailove. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 18.11.2006
Hvala: 0
16 "Hvala" u 10 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Super Moderator
Knowledge base
![]() ^ To je ok za kompanije, investicije, VC i slično kao što je slučaj sa Zemantom.
Ali ovde se radi generalno o banalnim stvarima, da se tvoja zemlja ne nalazi u nekom combo boxu i ta jedna sitnica ti pravi brojne probleme u poslu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
Problem sa Srbijom je što jednostavno ne postoji način da dođeš do nekih stvari koje su kompanijama iz "normalnih" zemalja sasvim normalna stvar. Kao što sam pomenuo - da bih napravio affiliate program moram da nađem način kako da isplaćujem ljudima novac koji zarade. To je no-brainer ako imaš PayPal, ali do njega doći iz Srbije je umetnost. A affiliate program mi je najmanji problem...
![]() |
![]() |
#18 | |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Off Topic: Zamisli da nas nekim cudom ima na recimo apple.com, pa ti recimo kupis neki ipod devojci za rodjendan, stavis isporuku dhl-om i cekas da se tvoja devojcica obraduje. Onda nju umesto ipod-om obraduje neka teta (dobar dan, mi smo u vase ime odradili carinjenje i spediciju, morate da platite samo xxx.xxx,00 RSD (samo 5 puta vise od cene ipoda). Onda se tvoja devojka iscima za dzabe, ti se iznerviras i tako ... ne budete bas srecni... u najboljem slucaju devojka ti se "samo" razocara ... u losijem ... go figure ![]() Sve u svemu, za drzavu Srbiju ovakvu kakva je ... bolje je da nas nema tamo ![]() Poslednja izmena od dinke : 08. 07. 2008. u 22:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Nema tu nekih tajni, mnogo je lakse nego sto izgleda.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa ako nije tajna sto ne podelis to sa nama
![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Osnivanje hosting kompanije | viktors | e-Business | 50 | 23. 07. 2010. 15:15 |
Omiljene Internet kompanije | Dejan Bizinger | Opušteno | 12 | 06. 07. 2010. 10:54 |
CSS3 i browser specifične mogućnosti, danas... | Dragan Babić | Web design, Layout, User Interface | 34 | 04. 03. 2008. 16:31 |
MySQL i mogućnosti koje developeri retko koriste | dinke | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 3 | 20. 01. 2006. 23:25 |