|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ali ne mogu da znaju kolika će im korist biti od mene ako me ne puste.
![]() No, kao i kod nas, i po inostranstvu na tim administrativnim pozicijama rade neke ćate kojima je najlakše da udare Denied nego da se preterano unose u problematiku ili da čitaju moje mailove. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 18.11.2006
Hvala: 0
16 "Hvala" u 10 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
Problem sa Srbijom je što jednostavno ne postoji način da dođeš do nekih stvari koje su kompanijama iz "normalnih" zemalja sasvim normalna stvar. Kao što sam pomenuo - da bih napravio affiliate program moram da nađem način kako da isplaćujem ljudima novac koji zarade. To je no-brainer ako imaš PayPal, ali do njega doći iz Srbije je umetnost. A affiliate program mi je najmanji problem...
![]() |
![]() |
#4 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 18.11.2006
Hvala: 0
16 "Hvala" u 10 poruka
![]() |
![]() Upravo sam zato i uzeo njih kao primjer -- iako Slovenija već jest u Uniji, investitori su inzistirali da se napravi flip (otvori firma u Londonu i na nju prenese vlasništvo na slovenskoj firmi) kako bi im bilo lakše kontrolirati tvrtku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 26.12.2007
Hvala: 2
4 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() varijanta prebacivanja vlasnistva je normala... ja imam slucaj na liniji san francisko-london.
kad smo kod zemante... iako sam bio na promociji, nisam provalio da su slovenci, dok nisam procitao na markovom blogu. inace, u britaniji ltd. firma ima iste mogucnosti/prava/obaveze neovisno o tome da li je vlasnik rezident ili ne. zapravo, nerezidentima je to super... briti kao nerezidenti imaju prednosti oko poreza i NI a non-EU stranci sto tako ipak mogu legalizovati svoje poslovanje, pa cak i regulisati boravak u UK ako firma ozbiljno posluje i ako znas prave ljude na pravim mestima. edit: ako vam treba otvaranje firme u UK, imam super knjigovodju... ne... nije reklama, tip mi je ortak i zaista super radi poveren mu posao... pri tom je maher za ''mutjkanje, ali u skladu s propisi''. ![]() Poslednja izmena od miloshz : 24. 08. 2008. u 03:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
![]() |
![]() Iz nekoliko izvora koji za Srbiju rešavaju problem isplata honorara dobio sam preporuku da je za nas Gibraltar najefikasniji za kreiranje IT-related offshore kompanija.
Mislim da će na BlogOpen-u i BizBuzz-u biti prisutna osoba s kojom vas mogu upoznati (tamo mi se javite, ako i dalje ne budete rešili problem), pa da direktno saznate potrebne detalje... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Osnivanje hosting kompanije | viktors | e-Business | 50 | 23. 07. 2010. 15:15 |
Omiljene Internet kompanije | Dejan Bizinger | Opušteno | 12 | 06. 07. 2010. 10:54 |
CSS3 i browser specifične mogućnosti, danas... | Dragan Babić | Web design, Layout, User Interface | 34 | 04. 03. 2008. 16:31 |
MySQL i mogućnosti koje developeri retko koriste | dinke | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 3 | 20. 01. 2006. 23:25 |