![]() |
#21 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() @AG.RS
Sto bi rekle moje kolege I couldn't care less. Ja sam ovu temu postavio da ne bi o istoj raspravljali na twitteru. A sto se tvojih poruka tice, vise necu brisati, nastavi obicajenim manirom i dobices jedan lep ban. Ovo je ugledan forum i o svemu se moze diskutovati agrumentovano i pristojnim recnikom. |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
Qualified
|
![]() Pa sve je i bilo pristojno.
Vi ovde imate čudan kompleks. Ja danas napišem konkretno o domenu HDZ.com, moderator izmeni smisao rečenice, a drugi piše iznad "da si bolje pročitao"..Stručno nema šta.. Ako ti stvarno misliš da taj sajt vredi 500 000 to je tvoja stvar.Ja koji imam iskustva sa investicionim projektima to ne mislim i bio bih lud da mislim. Čim ostaneš bez argumenata, odmah ban. E baš me briga. |
![]() |
![]() |
#23 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Off Topic: Moram priznati da u skoro svim porukama koje sam pročitao u poslednje vreme od korisnika AG.RS provejava neka politička nota, kao npr. ono za legalizuj.rs i slično. Slagao se neko sa tim ili ne, ovo je ipak IT forum gde se treba držati tehnologije i tema vezanih za online poslovanje, a za ostalo postoje blogovi i drugi forumi koji se time bave. To je nevezano za ovu temu, samo neka moja primedba, for the record. |
![]() |
2 članova zahvaljuje mileusna za poruku: |
![]() |
#24 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() http://www.sdcafe.rs/viewtopic.php?f=44&t=14944
Sto se mene tice meni ova tema mnogo toga govori u smislu da cela ova stvar malo "smrdi" (da ne kazem zaudara). Na fotkama je oprema vredna bar 10-tak hiljada eura a na drugoj strani lik prica kako nisu imali novca da isplate plate pa su zaposleni dobili deo firme. itd. Welcome to Serbia (a taman smo se ponadali) ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 18.04.2007
Hvala: 76
3 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Pa naravno da zaudara.
Koliko bi onda vredeli krstarica i infostud npr?! |
![]() |
![]() |
#26 | ||
old school
Professional
|
![]() Citat:
![]() ![]() Citat:
![]()
"Hvala" crews_adder za poruku: |
![]() |
#27 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Našao sam i neki post od 20. septembra 2009 (pre malo više od 2 meseca) gde čovek kaže
Citat:
Ok mogu da kažem da ja nisam merilo, ali kada sam ja pokušavao da prodam sajt (za mnogo manju sumu) ja nisam poslovao sa gubitkom i istresli su mi iz gaća sve prihode i rashode i na kraju su odustali jer nije zarađivao dovoljno. Pa su mi onda nudli neke procente, ja to nisam hteo - hteo sam samo da se rešim sajta. Jednostavno se pare ne ulažu u nešto što "možda počne da zarađuje", tako se radilo u doba "dot com boom", zato je i prslo. Danas se to više ne radi tako. Postoje ljudi kojima je 10.000 eur sitna lova i to mogu da ulože pa i ako pukne - nema veze, ali ovde je reč o sumi koju mora da oseti svako, to je preko 750.000 dolara, a znam recimo da je soaps.com prodat za malo više od toga, a sajt je pravio po oko 1500 USD čistog profita dnevno. Ne znam, dakle, ne mogu da tvrdim ništa konkretno, moram priznati da ako je ovo sve tačno onda je vest šokantna i moram da pohvalim prodavca što je tako skupo prodao svoj proizvod.
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman I don't always know what I'm talking about but I know I'm right! Poslednja izmena od bluesman : 04. 12. 2009. u 00:47. Razlog: Samo da napomenem da smo nas četvorica pisali poruku istovremeno :) |
|
![]() |
![]() |
#28 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 23.06.2005
Hvala: 35
35 "Hvala" u 30 poruka
![]() |
![]() Ma kakvih pola miliona evra... Kod nas u toj oblasti i ne postoji konkurencija, da je neko hteo vodeću poziciju u toj oblasti mogao je početi od nule i sa 500,000 eur stići daleeeko dalje nego Limundo. Jedno je da nešto lepo zvuči, realnost je daleko od toga.
|
![]() |
"Hvala" dacha za poruku: |
![]() |
#29 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
No čudan je iznos investicije moram priznati, jer sa $750.000 se već pokreću neki svetski startapi. Kog ne mrzi verovatno može po TechCrunchu da nađe primere šta je sve pokrenuto sa ovim obimom investicija ako ne u svetu, onda bar na nekom ozbiljnijem i daleko profitabilnijem tržištu poput UK. |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ nisam hteo da kažem da se ne radi nego se radi mnogo opreznije
![]() Off Topic: Apropo para, kada je soaps prodat, ljudi koji su kupili sajt nisu hteli (umeli, .. nije ih interesovalo, šta god... ) da zamene adsense kod, tako da je sajt narednih 9 meseci pravio po 20.000 USD mesečno na račun prehodnog vlasnika. To samo pokazuje da su to za nekoga stvarno sitne pare
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Domen poker.org prodat za milion $ | AG.RS | Domain Name Service (DNS) | 4 | 05. 03. 2010. 02:56 |
Web Designer za ceo Limundo svet | Vladimir Nikolic | Poslovne ponude i zapošljavanje | 6 | 07. 08. 2009. 20:52 |
Prodat pogodak? | Gruja | e-Business | 1 | 13. 06. 2007. 18:43 |
Limundo.com >> ocena | Vladimir Nikolic | Web site, dizajn i multimedia | 34 | 03. 03. 2007. 00:14 |