![]() |
#1 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Ne znam da li je bilo diskusije na ovu temu ali bih voleo da cujem vase preporuke gde provesti letnji odmor a da najvise odgovara malom detetu koji ce uskoro napuniti 20 meseci.
Interesuje me koju zemlju i destinaciju preporucujete i koji tip smestaja (hotel ili apartman) i koji tip letovanja (more, planina, banja). Isli bi avionom. Svidjaju nam se pescane plaze a mislimo i da je za decu to najbolje. Dvoumimo se izmedju Grcke npr. Halkidikija/Krfa ili Turske npr. Antalija/Alanja/Olu Deniz u septembru kada bi trebalo da su temperature prijatnije tamo. Da li na Istri ima pescanih plaza? Bio sam u Rovinju ali tamo nisam video. Koliko znam ima negde u Kvarneru, sto je blizu Pule. Hvala unapred. Preporuke ne moraju da budu iskljucivo za more, mogu i za planinu i banju. Gde vi planirate za leto?
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Preporuka za MFP | rex | Hardware | 16 | 10. 12. 2010. 21:30 |
Preporuka za VPS? | vidak | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 27 | 09. 11. 2010. 23:31 |
Preporuka za ASP.NET VPS | Marko Medojevic | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 0 | 07. 10. 2010. 18:01 |
Preporuka: TV kartica ili TV | f14Tr0n | Hardware | 5 | 18. 02. 2009. 12:30 |
Preporuka za hosting | Pedja | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 8 | 19. 01. 2008. 23:29 |