|
IT događaji Najava IT događaja, mreža Internet zajednice u pripremi događaja, kako organizovati IT događaj? |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 | |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() Citat:
Ne zezam se uopste, koliko je god bitan edukativni toliko je isto ili jos bitniji networking deo ovakvih dogadjaja. Kad smo vec kod toga obavezno bi naredne godine morala da se napravi varijanta 2x45 min predavanja i diskusije pa onda da ide 30 min pis+pus+meeting pauze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Expert
|
![]() dakle flayko sto pre
spisak ucesnika sa kontaktima prezentacije fotke i sta bese cetvrto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
smetalo blebetalo
Master
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() Mozda bi kontakti ipak trebali da idu u zatvoreni deo IT seminar sajta/SN/cegagod a da ucesnici bilo da su slusaoci, pedavaci ili sponzori imaju pristup. Pa da se omoguci pristup putem uclanjenja i drugim zainteresovanim za ove teme.
Ovo je naravno samo predlog, na organizatorma je da odluce kojim ce putem ici |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 5
61 "Hvala" u 18 poruka
![]() |
![]() Facebook grupa je najbolje rešenje. Koliko vidim, više od 50% ljudi je već na Facebooku. Ionako će osvojiti svet, kako su krenuli... pokupovaće i Google i Microsoft i Koka Kolu i naše žene... tako da bolje da im se što pre pridružimo
![]() Btw. meni je Srđanovo predavanja bilo najkorisnije, a i Nixa me prijatno iznenadio, šteta što je već bio kraj pa nikom nije bilo do diskusije. Kvalitet predavanja generalno dosta jači nego prethodne godine. Inače, skromno mislim da je i moje predavanje bilo jedno od najkorisnijih ![]() Ono sa Telekomom me smorilo žešće, pogotovo što sam pokušao da održim ljude na temi (poboljšanje domaćeg web sadržaja), a ispao sam magare koje brani ljude iz Telekoma. Sledeće godine bih voleo da vidim i još devojaka da predaju. Zovite Branislavu iz Infostuda obavezno.
![]() |
#7 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ne znam o čemu se pričali, ali sama priča o telekomu je kao priča o "miru u svetu". Svi znaju šta je dobro, šta je loše, šta može da se popravi... ali nikada se ništa neće promeniti.
![]() |
#9 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() pa to je upravo i razlog padanja moje glave [plus sam bio umoran od prethodna 2 dana, po 8h predavanja], jer 2h slusam pitanja i odgovore koje sam cuo milion puta do sada... i sve sami ocekivani odgovori, mogao sam umesto njih da izadjem i pricam jer sam znao njihove odgovore.
a NISTA ta rasprava nece da promeni... oni ce i dalje da budu to sto jesu, da rade to sto su i do sada... prakticno bacena 2-3h... na kraju su svi jedva odslusali Nixu [a decko imao dobro predavanje], niko nije hteo da mu postavi pitanje, svi su jedva cekali da odu kuci da se bace u krevet... jbg, ali rasprava sa telekomom je za mene bila bacanje vremena. predavanje im je bilo ok, to ne sporim. ali 2h fighta sa njima - totalno bacanje vremena, a cenu su platili poslednji predavaci i umorna publika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
smetalo blebetalo
Master
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() Citat:
Cenu necijeg prevelikog ega i nekontrole mogu jako lako da plate organizatori konferencije. Nisam bio ali valjda postoji snimak. Bojim se da znam ko ce se na njemu u kakvim ulogama naci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Najveci Hosting | Osensej | Sva početnička pitanja | 16 | 16. 10. 2008. 13:56 |
IT dogadjaj vs. Internet dogadjaj | maksim | IT događaji | 29 | 06. 11. 2007. 21:33 |
SMF save problem | pcigre | PHP | 4 | 03. 11. 2007. 21:01 |
Po prvi put na Balkanu, a mozda i sire: NiiT SWEB - dodji i pokazi sta znas | Aleksandar.Ilic | Linkovi | 6 | 27. 04. 2007. 13:34 |
Ko su najveci neprijatelji Interneta ? | glaspodrinja.com | Linkovi | 4 | 13. 11. 2006. 09:06 |