|
IT događaji Najava IT događaja, mreža Internet zajednice u pripremi događaja, kako organizovati IT događaj? |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 5
61 "Hvala" u 18 poruka
![]() |
![]() Facebook grupa je najbolje rešenje. Koliko vidim, više od 50% ljudi je već na Facebooku. Ionako će osvojiti svet, kako su krenuli... pokupovaće i Google i Microsoft i Koka Kolu i naše žene... tako da bolje da im se što pre pridružimo
![]() Btw. meni je Srđanovo predavanja bilo najkorisnije, a i Nixa me prijatno iznenadio, šteta što je već bio kraj pa nikom nije bilo do diskusije. Kvalitet predavanja generalno dosta jači nego prethodne godine. Inače, skromno mislim da je i moje predavanje bilo jedno od najkorisnijih ![]() Ono sa Telekomom me smorilo žešće, pogotovo što sam pokušao da održim ljude na temi (poboljšanje domaćeg web sadržaja), a ispao sam magare koje brani ljude iz Telekoma. Sledeće godine bih voleo da vidim i još devojaka da predaju. Zovite Branislavu iz Infostuda obavezno.
![]() |
#4 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Najveci Hosting | Osensej | Sva početnička pitanja | 16 | 16. 10. 2008. 13:56 |
IT dogadjaj vs. Internet dogadjaj | maksim | IT događaji | 29 | 06. 11. 2007. 21:33 |
SMF save problem | pcigre | PHP | 4 | 03. 11. 2007. 21:01 |
Po prvi put na Balkanu, a mozda i sire: NiiT SWEB - dodji i pokazi sta znas | Aleksandar.Ilic | Linkovi | 6 | 27. 04. 2007. 13:34 |
Ko su najveci neprijatelji Interneta ? | glaspodrinja.com | Linkovi | 4 | 13. 11. 2006. 09:06 |