![]() |
#101 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ bez www
u pravu je modeus, ni sam DPT domen nije na srpskom, zasto da pametujemo previse. Znaci http://awards.devprotalk.com
![]() |
#102 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() treba za svaku kategoriju propisati sta ce se tacno ocenjivati i koliko je sta bitno, kako bi ziri mogao da bude sto objektivniji i racionalniji... kao u umetnickom klizanju, ako padnes toliko negativnih poena, nesiguran doskok toliko... i onda kad sudija daje ocenu moze da se pozove na to...
a i bice lakse ljudima u ziriju da se odluce ako bude bilo dosta sajtova slicnog kvaliteta..
![]() |
#103 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() $0.02:
Ne sviđa mi se ovo "award" i slični derivati, nekako vuče na preozbiljno shvatanje sebe samog a "everybody knows, fat birds don't fly"... Sljedeći korak bi bio da Bluesman u potpis stavi "CEO of DPT inc." ![]() ElemDakle, zarad lakog pamćenja i pravljenja brenda nagrade, predlažem poddomen: jafa.devprotalk.com (moglo bi i yafa, je l' da?) Neupućenima bi mogli pričati svašta o tome "kako je nastalo ime", a nas nekoliko bi znalo da potiče od "just another f***ing award"... Čini mi se da je duhovito (ovo sam skroman) i da se lako pamti i... ![]()
![]() |
#104 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ mislim da cemo da se drzimo awards
![]()
Do not ask yourself what the world needs. Ask yourself what makes you come alive, and then go do that. Because what the world needs is people who have come alive Poslednja izmena od nixa : 28. 11. 2006. u 02:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Samo da javim da sam otvorio subdomen: http://awards.devprotalk.com i molim onoga ko se javio da napravi layout (iskreno zaboravio sam ko je, a nemam sada vremena da pretražujem prethodne poruke) da se javi, odnosno da pužuri sa tim, ili ako ne može da kaže da ne može pa da vidimo kako ćemo dalje.
![]() |
#106 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() već sam obavestio Dragana Babića da se baci na posao ... rekao je da će biti nešto do ponedeljka ... ili utorka ...
![]() |
#107 |
Creative Director
Qualified
|
![]() Mislim da je Babic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Creative Director
Qualified
|
![]() Lol, u isto vreme
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Poceo sam, ali nemam vremena za finese trenutno, preokupljen pravljenjem layouta za gay dating sajtove. :P pogledajte layout ovde pa pucajte sa komentarima, i naravno ko ima vremena/zeli da se poigra s ovim - slobodno. Po meni je potrebno malo ilustracije, malo je tmuran layout jer sam koristio DPT boje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Sto nisi uzeo plavi template za color shemu,mada mozi da se napravi style switcher za css ...
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
srbija usla u darwin awards 2007 | ivanhoe | Opušteno | 3 | 29. 01. 2008. 09:07 |
VIDI Web top 100 2006 | Aleksandar Marković | Linkovi | 0 | 19. 12. 2006. 10:53 |
Downtime 2006-08-30 | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 1 | 31. 08. 2006. 20:21 |
eTrgovina 2006 | Dragan Varagić | e-Business | 156 | 10. 04. 2006. 21:47 |