![]() |
#11 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Jos jedna kap u moru... Sve je to zbog nekih *****a i licimura... Srbijo, turim te na ...
Defintli dizem jedan sajt u USA. Ovde nema leba. P.S. Robi, kako mogu da dobijem Bugarsko drzavljanstvo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Osim svega toga je gospodin iz Intese rekao da je ovo daleko bolje i povoljnije nego bilo koje resenje van zemlje.
Ja cu pokusati da ga nahvatam u sledecih 2 dana da mi objasni ove tvrdnje. P.S. Pozdrav sa Palica ... evo za stolom objasnjava Ilija kako zeli postati bogat ![]()
![]() |
#13 |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 22.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() Pozdrav svima na Palicu.
![]() |
#14 | |
expert
Grand Master
|
![]() Citat:
![]() Nesebar - idem tamo kroz 5 dana ![]() ovde su neke stvari definitivno bolje, mada, nebuloza (t.j. ljudi koji ih prave/pisu/donose zakone) ima i ovde. U nemalim kolicinama. Ipak, cini mi se da se ovde stvari krecu nabolje (iako presporo, po nekoj mojoj oceni) btw. ako neko dolazi/prolazi kroz sofiju, moze mi se javiti da idemo na pivce P.S. sto se drzavljanstva tice: http://www.mjeli.government.bg/struc...?cc=en&page=16 (mada mozes dobiti i nesto nalik americkoj green card - sto je takodje dobra varijanta) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Bio sam na ovome predavanju Intese (steta sto sam sa Palica morao brzo da odem, ali dolazim opet sutra) i jedini komentar na uslove za procesiranje je: ok, ali ovo nije za mene i prakticno kao da i ne postoji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Ovo su zaista smesni uslovi, verovatno je sve sa odredjenim razlogom sve tako postavljeno. Mislim da je najbezveznija stavka to sa 500 000 evra godisnjeg prometa!? Ne znam ko im je davao konsalting ali ovaj konsalting svakako nece dati resulting, barem ne u onoj meri u kojoj je moglo da da rezultate. Da li neko mora biti veliki da bi mogao da zaradi neke pare?
Za srpski Internet ce biti dobro kada Pakom dobije mogucnost da procesira Visu, Mastercard i Dinu.
![]() |
#17 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() To je taj neki kvazi-elitisticki pristup, najgore je sto 90% tih koji ispunjavaju te uslove nemaju nikakvu online prodavnicu cak nemaju ni web sajt.
Meni se cini da je i ovde pristup "samo da bude - da ima - da se prica"...
![]() |
#18 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Tako da ce Inteza raditi sa JAT-om i jos 10, 20 velikih kompanija. Ovakvim uslovima jasno stavljaju do znanja da ih ne interesuje pretjerano smaranje sa malim klijentima (web startup, Boze sacuvaj, zato i sluzi ona granica od 2 godine), vec ce da idu na manji broj velikih klijenata i to je to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ma pazi, ko ce normalan da da 1000 eur za setup? Pa to nema nigde u svetu... za te pare mozes u nekoj americkoj banci da otvori merchant account pa sam da radis procesiranje CC.
![]() |
#20 | |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 22.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Moneybookers verifikacija Viza internet kartice banke Intesa | fanagoria | Sva početnička pitanja | 22 | 19. 05. 2011. 09:24 |
Koja banka za preduzetnika? | mLAN | e-Business | 68 | 02. 02. 2011. 12:22 |
Devizno placanje, kako do para? [intesa, fx client] | srdjan | e-Business | 22 | 11. 07. 2010. 20:43 |
Delta Banka e-banking | bluesman | e-Business | 18 | 28. 09. 2005. 21:56 |