![]() |
#31 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ovo u Nišu će biti ekstra, najavljena je crema de la creme ekipa, nadam se da će nam se još neki ljudi sa foruma pridružiti
![]() Očekujem odlična predavanja o startup tematici tamo. Nixa je naravno vodič kroz НИШ nightlife... :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Off Topic: Kad sam ja bio poslednji put u Niš (a bio sam dva puta, pre jedno dve dine) night life nije postojao. Svi klubovi su bili zatvoreni do 1am i centar je bio prazan, jedva smo našli neko mesto gde su na žalost "svirali" to veče 187, pa smo iskulirali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Heh ...
![]() ![]() @Dragan : ne postoji ni sada u pravom smislu, ali je sitacija drugacija .. tada je bio neki policijski cas na snazi .... poludeo je Nis te godine
![]() |
#34 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Off Topic: @ nixa: jbga, onda se nama bas lose zalomilo :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
expert
Master
|
![]() Sinergija 06 u Novom Sadu
Sinergija je već godinama najveća tehničko-obrazovna smotra u našoj zemlji, ali i u regionu. Ove godine, vodeća Microsoftova konferencija Sinergija 06 biće održana od 9. do 11. oktobra u novom okruženju - Master Centru u Novom Sadu. Slogan Sinergije 06 je „turn on tomorrow”, a fokus na tehnologijama sutrašnjice – operativnom sistemu Windows Vista i Microsoft Officeu 2007. Učesnici Sinergije 06 upoznaće se sa aktuelnim Microsoftovim proizvodima, uz mogućnost povezivanja sa vodećim stručnjacima iz ovih oblasti. Ukratko, Sinergija 06 biće uzbudljivo i inspirativno mesto za sve koji se bave informacionim tehnologijama. Pored visoke tehničke vrednosti, koja je zaštitni znak Microsoftovih konferencija, značajan deo predavanja biće posvećen menadžerskom uglu gledanja na vrednost, funkcionalnost i isplativost investicija u informacione tehnologije. Program počinje u ponedeljak, 9. oktobra u jutarnjim časovima. Podsećamo vas da u svom kalendaru rezervišete ove datume za Sinergiju 06, da se pridružite našim korisnicima i proverite softverska rešenja do kojih smo došli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
web dude
Grand Master
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Super, sto je u NS i sto je na sajmu. Vidimo se tamo
![]()
![]() |
#37 |
expert
Master
|
![]() Naravno da se vidimo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 18.02.2006
Hvala: 2
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Vidimo se na itseminaru u NS.
Imaću prezentaciju projekta. Radujem se da upoznam što veći broj korisnika sa dpt-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Knowledge base
Wrote a book
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Boban Karišik
Expert
|
![]() Ja planiram da "zavrsim" svoj stari projekat o srpskim slavama i obicajima, tako da se i od mene to moze ocekivati za koju nedelju(osim ako ne uleti neki veci posao)
Pozdrav!
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
CRM u Srbiji | Eniac | e-Business | 1 | 24. 06. 2007. 20:30 |
IT u Srbiji | Dejan Bizinger | e-Business | 21 | 24. 12. 2005. 00:29 |
Online naplata u Srbiji na jesen! | Dragan Varagić | e-Business | 9 | 21. 08. 2005. 12:49 |