![]() |
#71 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Filipe, cestitam na pocetku rada i zelim vam puno srece, u isto vrijeme zeleci sebi da ovaj sajt sto rjedje koristim
![]() Evo par primjedbi. Scenario je pretpostavljam da korisnik dodje na sajt i krene odmah da trazi lijek koji mu treba po imenu, pa zato postoji samo search box i nista drugo. Predlazem vam da uvedete i neku "browse" opciju po kategorijama, za ljude koji ne znaju tacno ime lijeka. Druga primjedba je sto vec u rezultatima pretrage ne naznacavate da li imate podatke gdje ga nabaviti ili nemate. Ja sam slucajnom probom pokusao pretragu par lijekova i za svaki sam dobio da nema podataka o dostupnosti, a to nije bilo vidljivo na samim rezultatima pretrage, vec tek nakon klika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 27.07.2007
Hvala: 0
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Citat:
Ovaj sajt je mnogo više od samog pretraživača i ako pogledate na stranicu "o nama" videćete koji su ciljevi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | ||
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 27.07.2007
Hvala: 0
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Citat:
Citat:
Da, hvala Vam i na ovoj primedbi. Može biti korisno da u zagradi prikažemo broj apoteka koje ga imaju. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Super, samo naprijed. Usput, sa mnom mozes slobodno na "ti" da budes
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
![]() |
![]() SezamHosting - spajanje hosting servisa www.SezamPro.yu i www.Ehost.co.yu
Servis koji će se pojaviti krajem avgusta, a ideja da dodje do ovog spajanja nastala je u toku jednog razgovora na E-trgovini. http://blog.poslovnisoftver.net/krat.../sezamhosting/ http://www.draganvaragic.com/weblog/...o-i-e-hostcoyu |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
CRM u Srbiji | Eniac | e-Business | 1 | 24. 06. 2007. 20:30 |
IT u Srbiji | Dejan Bizinger | e-Business | 21 | 24. 12. 2005. 00:29 |
Online naplata u Srbiji na jesen! | Dragan Varagić | e-Business | 9 | 21. 08. 2005. 12:49 |