Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Nisam direktno zaduzen za poslove/intervjuisanje i slicno ali sam tu blizu i mogu da pomognem savetima ako nekog interesuje.
Ovo je lista pozicija: Security Adminstration Database Administrator Senior Server Administrator Server Administrator Network Technical Associate Member of Technical Staff Senior Storage Engineer Storage Engineer Manager Telecomm Engineer Information Management Mngr Desktop Support Lead Ako nekog interesuje duzi opis javite posto je svaka u odvojenom dokumentu/stranici ![]() Naravno i pitanja o firmi/Brnu/Ceskoj/cenama i tako to su dobrodosla ![]() |
![]() |
![]() |
4 članova zahvaljuje Dzordz za poruku: |
![]() |
#2 |
član
Na probnom radu
|
![]() Ja bih voleo da znam opise tih poslova, kao i uslove za kandidate, posto sledece godine u ovo vreme(zvucim k'o Del boj
![]() Konkretno me interesuje Security Administration pozicija, ali ako ti nije tesko, prosledi mi info u za (Senior) Server Administrator, Network Technical Associate i Information Management Mngr, na contact at jovicailic dot com Hvala puno!
![]() |
#3 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Sve zahteve cu postovati direkt ovde sutra kad stignem na posao
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Trolololo ne broji tekst koji je u Quote tagovima kao minimum za slanje.
Citat:
Citat:
Ova je ispostavlja se u Bratislavi a ne Brnu. Citat:
|
|||
![]() |
![]() |
2 članova zahvaljuje Dzordz za poruku: |
![]() |
#5 |
član
Na probnom radu
|
![]() Hvala
![]() Ne znam sta misle ostali, ali meni je ovo totalno ok. Uslovi nisu nesto mnogo zahtevni. Ocekivao sam da ce biti zahtevniji. Kad znamo sta traze ovako velike kompanije, sad nazad na nauku...
![]() |
#6 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Samo sto plate nisu nista posebno drugi nivo ima tipa 35-45k kc bruto sto je 1050e - 1300e neto. Za jednu osobu koja iznajmljuje garsonjeru (350-400e) moze sa 700-800e da se zivi vrlo lepo. Soba sa nekim je 150e-200e mesecno.
Grad je opustencija, puno studentkinja (koje se lako pomame) i fantasticnim gradskim prevozom. Plate u Pragu su tipa 50%+ vece a troskovi su mozda 25% veci za stan sve ostalo isto. Ali lakse je doci kod nas nego u Prag ![]() http://www.finance.cz/dane-a-mzda/fi...vy-kalkulator/ Kalkulator bruto/neto plata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
član
Na probnom radu
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#8 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Ako se potrudis moze da bude odlicno radno iskustvo. Ako te mrzi da radis mozes i da poprilicno hvatas krivine.
A mnogo je velika razlika kad imas AT&T na CVju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
novi član
Datum učlanjenja: 27.04.2009
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Mogu li dobiti detaljnije informacije u vezi sledecih pozicija:
Security Adminstration (osim ako to nije Network Security Engineer koji si vec postavio) Database Administrator Senior Server Administrator (osim ako to nisu ove windoze sto si vec postavio) Network Technical Associate Senior Storage Engineer Takodje, ono sto me zanima jeste ima li kakvih otvorenih linux pozicija? Hvala unapred! Poslednja izmena od kaosmonk : 16. 11. 2011. u 08:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Security i Server su to sto ti treba. Ima nesto posla za Linuxase kod nas ali slabo. Ostalo postavim oko rucka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|