e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Igor Marinović
Expert
|
![]() Nabaciću slike i na flickr, mislim da je etrgovina2006 dobar tag za to. Do tada, evo još par linkova na slike koje se još puše od svežine. Danas je već bilo toliko dpt-ovaca da su jedva stali u kadar, uprkos ultraširokougaoniku.
Chole nastupa Ranojutarnja publika Dragan Varagić, organizator Dragan Varagić, izlagač Mungos i 6.9 milijardi dolara dpt-ovci Bizinger, Mungos, Bojan iz pogotka, Bluesman Dejan Bizinger sa Dejanom Bizingerom Hostesa, again Bluesman nastupa Sertifikat sa Bluesmenom i Draganom Varagićem Stevo Majstorović u potrazi za web 2.0 identitetom Šta se sluša sledeće ... U foajeu Mojblog na osnivaču Mojbloga Slobodan Marković i trenutna situacija Meni je isto sve vrlo pozitivno, najbolje mi je što sam sreo ljude koje svakodnevno čitam na forumima. O detaljima, kasnije, kada se slegnu utisci ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() ![]() Igore, mogao bi mi razviti one 4 moje slike pa da mi das kad se jednom vidimo na picu ili ih postavi na svoj sajt u adekvatnoj rezoluciji za 10x15 pa da ih skinem. Ako ces tako samo mi posalji private poruku sa linkom da ih skinem. BTW. To sam danas vec rekao Igoru, pored njegove firme prakticno uvek prolazim kada sam u SU i idem u centar grada ![]()
![]() |
#3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Igore, sto su ovoliko deformisane slike?
![]() |
#4 |
Igor Marinović
Expert
|
![]() No problem, postavicu slike u originalnoj rezoluciji, pa možete kasnije da ih izradite.
Deformitet: to je zbog ultraširokougaonika ... Onih nekoliko fotki u hodniku dole sam napravio dok sam pričao sa vama, a hteo sam da vas uhvatim što više, pa su oni sa krajeva izgledaju kao da putuju svetlosnom brzinom ![]() ![]() Evo, počeo sam da postavljam slike na http://www.flickr.com/groups/etrgovina/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 12.10.2005
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() pozdrav svima,
drago mi je da sam imao tu cast i zadovoljstvo da se upoznam sa vodecim ljudima sa dpt foruma. Predavanja su drugog dana bila na nivou koji sam i ocekivao od predavaca. Mozda sam malo nezadovoljan svojim predavanjem, mislim da sam imao vise inzenjerski pristup ali ... Sutra se ne vidimo zbog obaveza na Skoli. Usvakom slucaju jos jednom sve reci pohvale za organizatore i predavace. Ocekujem da se ekipa skupi ponovo sto pre. p.s. Malo je bilo kafe i mineralne ![]()
![]() |
#7 |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() "Proradio" i Flickr tag "E trgovina" - http://www.flickr.com/photos/tags/etrgovina/
![]() |
#8 | |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
biće biće ![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Utisci sa eTrgovina 2007 | nixa | Opušteno | 9 | 29. 04. 2007. 11:49 |
VIDI Web top 100 2006 | Aleksandar Marković | Linkovi | 0 | 19. 12. 2006. 10:53 |
PR WEEK Belgrade 2006. | Ilija Studen | Opušteno | 13 | 05. 11. 2006. 13:17 |
Downtime 2006-08-30 | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 1 | 31. 08. 2006. 20:21 |
Sxsw 2006 | Goran Aničić | Web design, Layout, User Interface | 4 | 20. 03. 2006. 11:04 |