e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 12.10.2005
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() pozdrav svima,
drago mi je da sam imao tu cast i zadovoljstvo da se upoznam sa vodecim ljudima sa dpt foruma. Predavanja su drugog dana bila na nivou koji sam i ocekivao od predavaca. Mozda sam malo nezadovoljan svojim predavanjem, mislim da sam imao vise inzenjerski pristup ali ... Sutra se ne vidimo zbog obaveza na Skoli. Usvakom slucaju jos jednom sve reci pohvale za organizatore i predavace. Ocekujem da se ekipa skupi ponovo sto pre. p.s. Malo je bilo kafe i mineralne ![]()
![]() |
#3 |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() "Proradio" i Flickr tag "E trgovina" - http://www.flickr.com/photos/tags/etrgovina/
![]() |
#4 | |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
biće biće ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Evo ja sam prije sat vremena stigao kući. Simpozijum je bio ekstra ekstra dobar, i super sam se proveo i sreo sam i družio se sa zaista mnogo više nego zanimljivim ljudima
![]() Što se tiče aktivne dpt ekipe, u prethodnih par dana bilo mi je izuzetno zadovoljstvo da susretnem (hronološki poređano): Dragana Babića, Iliju Studena, Gorana Aničića, Miloja Sekulića, Dejana Bizingera, Zigora, Dragana Varagića, Bluesmana, Choleta, Boccioa, novogKorisnika... Sve celebrity do celebrityja ;-) Naravno, sreo sam i dosta ljudi koji prate ovaj forum i poznaju naš rad. Poseban pozdrav za te ljude. Detaljniji report kad se naspavam. Uzdravlje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
![]() |
![]() Evo nekih mojih razmišljanja o Skupu:
http://draganvaragic.com/weblog/index.php?itemid=51 Nadam se da ćete pratiti i mišljenja na http://www.eposlovanje.org/ da bi ste videli i utiske studenata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
![]() |
![]() Evo kako je B92 otpratio prezentaciju koja je bila i na E-trgovini (radi se o B-link festivalu - www.b-link.org):
http://www.b92.net/srbija2020/info.p...&nav_id=193893 Brilijanti preko interneta 5. april 2006. | B92 Zlatara „Andrejević“ prikazala je prezentaciju na temu „Kako website utiče na povećanje prodaje?“ u okviru Beogradskog festivala novih komunikacija B-link koji se održava u galeriji O3ONE. Vlasnik zlatare Kosta Andrejević je rekao da se preko sajta može pregledati kompletna ponuda nakita, mogu se naručiti odabrani artikli, pronaći korisni saveti i aktuelne vesti o zlatari i njenim proizvodima. Takođe, preko sajta je moguće odabrati poklone koji su razvrstani u nekoliko kategorija radi lakšeg snalaženja. U Srbiji još uvek nije moguća direktna prodaja putem interneta, smatra Andrejević, a i kurirske službe po trenutnim propisima ne mogu da isporučuju zlato i drago kamenje. Zato se veći deo prodaje preko interneta odnosi na specijalne on-line ponude koje važe 24 časa, jer na njih zlatara daje veliki popust. I pored toga, Andrejević je zadovoljan postignutim rezultatima, jer je zahvaljujući porastu off-line prodaje čitava investicija isplaćena već posle dva meseca! Zahvaljujući samo jednoj on-line narudžbini iz Danske, ta zlatara je isplatila sve troškove marketinga za 2005. godinu. Sajt www.zlatara.net postavljen je 2001. godine, redizajniran je prošle godine i dnevno zabeleži preko 600 poseta. Posebna pažnja na sajtu posvećena je mogućnostima on-line trgovine. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Utisci sa eTrgovina 2007 | nixa | Opušteno | 9 | 29. 04. 2007. 11:49 |
VIDI Web top 100 2006 | Aleksandar Marković | Linkovi | 0 | 19. 12. 2006. 10:53 |
PR WEEK Belgrade 2006. | Ilija Studen | Opušteno | 13 | 05. 11. 2006. 13:17 |
Downtime 2006-08-30 | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 1 | 31. 08. 2006. 20:21 |
Sxsw 2006 | Goran Aničić | Web design, Layout, User Interface | 4 | 20. 03. 2006. 11:04 |