|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Ja na svom kompu koristim Total Commander a na poslu ga ne mogu koristiti posto nije besplatan za poslovnu upotrebu. Instalirao sam na poslu CoreFTP Lite, nisam ga jos koristio.
![]() |
#12 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() ma TC je zakon od programa, najbolji file menadzer, ali tako ponekad ima neke tripove jos sam ja na slabijoj vezi.
Hvala na preporukama, probacu alternative. ![]()
![]() |
#13 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Za sftp/scp je WinSCP zakon, lepo radi i sa ssh1 i ssh2, podrzava kompresiju i jos i ume da otvori fajl na serveru za direktno editovanje u bilo kom editoru (sto je stvar koja mi je uzasno nedostajala u TextPadu i Scite-u). Takodje ume da otvori putty i da mu prosledi user/pass za taj nalog, ne moras da ih kucas rucno..
Mada ume i TC da radi sa sftp, treba samo skinuti plugin (ima na oficijelnom sajtu), zove se sftp.wfx, doda ti sftp opciju u network neighborhood
![]() |
#14 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() WinSCP je jako lepo ispeglan program. Voleo bih da ima mogućnosti da se kači na klasičan FTP.
![]() |
#15 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() sftp za TC ne radi kako treba, prijavljivao mi je neki error kada sam zadnji put pokusavao da se konektujem na jedan host (pre nekih 3-4 meseca), a koji error se pojavljivao, nemam pojma, zaboravih...
Tacno, desava se da se TC zaglupi nekad, ali sam resen da ga koristim uvek kad sam u Win-u, pa me problemi u radu sa FTP-om ne doticu toliko kao neke korisnike - jednostavno se rekonektujem, ili zatvorim TC pa ga pokrenem ponovo (ako se bas jako ubije). Linux alternativa za TC = Krusader (podrzava FTP/SAMBA/SFTP/SCP konekcije, pored toga sto kopira gotovo svu funkcionalnost koju TC vec ima.)
![]() |
#16 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Total Commander se zabaguje kada je spora konekcija. I ja sam imao takvih problema kada sam bio na dial-up-u ali sada na cable radi bez ikakvih problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Da li neko ima neka lepa iskustva sa FlashFXP?
Ja ga koristim vec vise od godinu dana, i moram da priznam da mi vrsi posao vrlo lepo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
profesionalac
Professional
|
![]() Probaj da ukljucis opciju "use passive mode for transfers".
Na dnu dijaloga "FTP:contection details". Imao sam isti problem dok nisam ukljucio ovu opciju. U TC Power Pack-u, podrazumevano je ukljucena ova opcija. Javi da li pomaze!
![]() |
#20 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
Jel moze taj confirmation dialog nekako da se iskljuci?
![]() |
"Hvala" ivanhoe za poruku: |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Hoće li konačno privrednici shvatiti da nebriga o websajtu dovodi do loše reklame | Aleksandar Marković | e-Business | 11 | 03. 02. 2007. 02:21 |