|
![]() |
#1 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 15.03.2011
Hvala: 16
20 "Hvala" u 17 poruka
![]() |
![]() Ne pravim nikog budalom samo kazem da je dizajn airbnb-a uzor jer mi se jako svideo njihov koncept ali daleko od toga da je isti. Tematika sajtova je potpuno razlicita, airbnb je sajt za iznajmljivanje privatnog smestaja a pluspon je pretrazivac popusta, kupona i dnevnih ponuda.
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Jedno je reci da ti je neki sajt uzor, a drugo je uzeti iste graficke elemente (mislim, doslovno prekopirati slicice - background image u top headeru i slicice "as seen" dole). I tvrditi da nista nisi pozajmio, da su samo logo i sencenje slicni - imam nultu toleranciju na to.
Năo quero mais seguir um só caminho Poslednja izmena od MorenoArdohain : 21. 01. 2012. u 00:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
expert
Expert
20 "Hvala" u 17 poruka
![]() |
![]() Uradio sam takodje jos jednu verziju layout-a ali sa potpuno drugim konceptom pa me interesuje sta Vi mislite:
www.pluspon.com/plusponnovi.html VS mob.pluspon.com (tu gde je zuto tu treba da se postavi mapa ![]() Koji je pogodniji... prvi je nekako meni lepsi a drugi je prostiji i laksi za posetioce cini mi se ??? Sta? Kako? Sa kojim da radim tj. da unapredjujem?
![]() |
#4 | |
nobody
Expert
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 14
705 "Hvala" u 106 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Ubr, ako te stvarno zanima da naučiš kako, a ne da ti drugi prave sajt za dž ![]() |
|
![]() |
![]() |
"Hvala" nn.nn za poruku: |
![]() |
#5 |
expert
Expert
20 "Hvala" u 17 poruka
![]() |
![]() Pa ne trazim na neko napravim za DZ vec da samo kaze koji dizajn mu se vise svidja ;-)
![]() |
#6 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 19.09.2011
Hvala: 15
9 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() Ovaj "plusPonNovi" dizajn je dobar ali poprilicno nedovrsen, cini mi se.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|