e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
![]() @borstale: moj "rad" je star preko 2 godine, i odavno se nalazi na nekim forumima kao i na mom blogu, ne krijem ništa nego nisam mislio da će bilo kome biti interesantan. To je i bio jedan od problema sa mojim radom, bio je previše star da bi bio aktuelan a samim tim i interesantan većini.
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
![]() |
![]() Evo informacija i o nagradama koje su dodeljene na E-trgovini - E-trgovina Award:
http://www.etrgovina.org/award/ * Kompaniji First Data International, za uspešnu implementaciju sistema Verified by VISA * Kompaniji PAKOM COMPUTERS, za projekat Ultra Smart Konfigurator * Kompaniji MediumGroup d.o.o., za projekat www.SrbijaTrguje.com * Poštanskoj štedionici i LGM – Litesphere, za projekat Card Alarm Posebno priznanje za doprinos popularizaciji e-poslovanja u SCG dodeljeno je kompaniji GSM PUBLIC za projekat ‘Znanje za uspešno poslovanje’. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Šteta što nisi bio drugi dan naveče, bio nam je tu zemljak direktor iz Smart School za stolom kada je krenula opuštena atmosfera ![]() Ako Bog da, sledeće godine će nas biti još više sa dpt-a, i to u momačkom raspoloženju. Ovi što su ispalili, mogli su bar da se jave da ne dolaze... Citat:
Nažalost nisam prisustovao svim dpt predavanjima, ali mislim da su ona koja sam odslušao bila među najboljima na skupu. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Utisci sa eTrgovina 2007 | nixa | Opušteno | 9 | 29. 04. 2007. 11:49 |
VIDI Web top 100 2006 | Aleksandar Marković | Linkovi | 0 | 19. 12. 2006. 10:53 |
PR WEEK Belgrade 2006. | Ilija Studen | Opušteno | 13 | 05. 11. 2006. 13:17 |
Downtime 2006-08-30 | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 1 | 31. 08. 2006. 20:21 |
Sxsw 2006 | Goran Aničić | Web design, Layout, User Interface | 4 | 20. 03. 2006. 11:04 |