e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^ Po tom rezonu ne znam što se podsmevate kad neko po drveću okači reklame "sajtovi za 20 EUR".
To je vrlo pristojna satnica za 1 radni sat posla da isklikće WP wizard, free temu i isporuči sajt po sistemu "password u ruke". |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
član
Certified
Datum učlanjenja: 24.01.2007
Hvala: 1
802 "Hvala" u 15 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||||||
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 28.05.2010
Hvala: 4
36 "Hvala" u 30 poruka
![]() |
![]() Citat:
Necu u ovoj temi o ciframa, koga zanima ovo, neka ide u taj soapbox ![]() Citat:
![]() Citat:
Svi Emirati, valjda, imaju tax free zone, gde sve dok ne poslujes sa Emiratima, nemas nikakav porez. Ili ono najbitnije, da pomenem neke stabilne primere: - UK firma, dok ne radi sa UK ima mnogo manje poreze - Delaware firma, sve dok ne radi sa Delaware-om nema porez - Kipar, najbolja ideja do skora (sada nestabilna zbog Grcke/Turske), nema poreza ali ne moze da radi sa Kiprom - Sejseli, Bahame, Karipska Ostrva i slicno, uglavnom tax free ako se ne posluje sa tom zemljom, a negde cak i tada. - Monako, nema poreza? Znaci, nije bitno da li si ti rezident iste... uglavnom i ne mozes postati rezident te zemlje (tipa Sejseli i sl.) bez desetina miliona tamo. Citat:
Citat:
![]() Sumnjam da je igde tako kao sto kazes - da ima boljih mesta od Srbije je pod "naravno", ali mislim da nema nista toliko bolje ![]() Citat:
Da, poredio sam Nemacku i Srbiju! Za IT freelancing ITEKAKO ne bih da sam u Nemackoj! Za skandinavske zemlje, Holandiju, Austriju itd. generalno ne znam kakva je situacija... ali za UK i DE sam siguran da se ne bih menjao sa njima. Citat:
Da taxistima uvedu fiskalne, samo bi im uveli dodatni trosak (kupovina kasa), i onda bi i poskupeo taxi ![]() Citat:
![]() Nesto ti ne radi taj knjigovodja! Da se razumemo... tema je IZVOZ softvera iz Srbije. Ako ti u Srbiji imas 4.000.000 RSD prometa, nemas prava da se zalis ![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
|
|