e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#6 |
old school
Professional
|
![]() U ovom tvom slucaju ja bih produzio registraciju domena preko Verata (naravno, ako jos uvek nije kasno za to) pa onda izvrsio njihov transfer. Ako to uspes, sacuvaces domene (sto je i najvaznije, zar ne) a imaces i celu godinu na raspolaganju za transfer.
A sansa da se ponovo domognes domena koji su prosli kroz sve faze i postali ponovo dostupni za registraciju je toliko minimalna, da na to ne bi trebalo ni da racunas. ![]() Ako imas neki dokaz da si ti platio registraciju domena, odn. da su domeni registrovani za tebe, onda mozes da se zalis i ICANN. Ne znam tacnu proceduru, osim sto znam da nije prosta, nije izvesna i da moze da potraje. @jablan: Jeste takva procedura za .co.yu , ali bi takva praksa trebalo da bude i za ostale. U ovom slucaju se radi o com, net ili org domenima za koje nije nadlezan nic.yu , a koje je je Verat registrovao preko nekog svog registrara (izgleda da se radi o Dotreg.com ) za klijenta ali u svoje ime.
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
cene .rs domena | metaphysic | Domain Name Service (DNS) | 2 | 11. 10. 2010. 03:04 |
Registracija .co.uk domena | Captain | Sva početnička pitanja | 2 | 28. 02. 2010. 21:28 |
Prodaja domena? | Davor Vlajkovic | Opušteno | 24 | 22. 10. 2008. 02:44 |
Cupanje domena iz url-a | dinke | PHP | 9 | 17. 12. 2007. 15:28 |
kupovina .ba domena | milano | Opušteno | 18 | 01. 11. 2007. 12:58 |