Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#29 |
šegrt
Professional
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 27
14 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() Evo jos jednog nesretnika koji ima KDS kuci... Ovde je prica jos tuznija. Meni net ne radi od SREDE!!!!!
Prvi poziv: ja: @$#!%#!$@#% teta: A koji modem imate? ja: pupin teta: aaa, pa to ne radi bice popravljeno do sutra ujutro ja: a u cemu je problem? teta: ne znam, inzenjeri ne rade popodne. Zbun... potpuni... Naravno, sutra nije radilo ni pod razno, a kad sam nazvao uvece dobio sam isto odjebavanje uz objasnjenje da ce sutra da proradi... To sutra (petak) je navodno proradilo, ali tad se desilo to cuveno sranje sa kablom ![]() EEEEEEJ?! Pokusava da stupi u vezu, wtf?! Pa nismo na frontu, pa da je 412 motorizovani bataljon odsecen i da vezista pokusava da stupi u vezu, o cemu bre oni pricaju?! Ne znam, ovo je zaista postalo neverovatno... Ovo vise nije ni hohstapleraj, nego cisto mafijastvo. KDS i SBB su podelili grad kao klasicni mafijaski bossovi, cisto da korisnici ni u ludilu ne bi imali alternativu, a o ovome nemam reci. Jedino sto mogu da kazem (uz vetar) jeste da svi koji su business korisnici interneta presaviju tabak i tuze govna za pretrpljenu stetu u poslovanju... Poslednja izmena od boccio : 28. 05. 2006. u 14:47. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
KDS-ov kablovski internet da ili ne?! | bOkIcA | Istine i zablude | 3 | 26. 01. 2010. 01:25 |
Skype Sucks! | dkurel | Komunikacije | 6 | 10. 01. 2008. 16:48 |
KDS kablovski internet | bluesman | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 5 | 23. 11. 2005. 19:31 |
Internet je čudo | Ilija Studen | Opušteno | 8 | 01. 10. 2005. 02:50 |