Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#21 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
TV je nešto drugo, svaki retard voli da se vidi njegov SMS na TV-u i to rado šalju... mada znam provereno da i tamo, osim što ponavljaju poruke da bi izgledalo da ih ima više, često i sami generišu poruke i slične izmišljotine kako bi "pokrenuli" ljude da šalju što više.
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Totalno radi fiskulture...
![]() Pa kako to da napravim? Imas li neki tutor ili slicno? Jel zna ko ista u vez PayPala. Citao sam ovde na DTP, ali nigde ne kaze se kako mozemo mi iz Srbije da dodjemo do accounta. Razmisljao sam da zamolim druga iz Engleske ili Svajcarske ili USA... (lots of friends) Ali onda me brine, kako bi mi PayPal sistem slao novac? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
Expert
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Interaktivnost, integracija, interesovanje...
Da li neko moze da pruzi odgovor za PayPal i SMS? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Dejan Grujic
Professional
Datum učlanjenja: 29.09.2005
Hvala: 9
64 "Hvala" u 40 poruka
![]() |
![]() Šta misliš da radiš sa tim PayPalom? Sve i da uspeš da otvoriš account preko nekog napolju, niko odavde neće moći da ti plati nešto na taj način.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Kao što sam već jednom prilikom rekao: nađite nešto pametnije da radite. Eto, probajte da štrikate, radite goblene, naučite da kuvate... Sve je pametnije od prosipanja energije na biser ideje od kojih nećete imati nikakve koristi.
Domaći web i isplativost nisu baš kompatibilni, čast izuzecima.
![]() |
#27 |
Banned
Expert
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Hvala na zeljama. Ili cemo napraviti sajt ili cemo napraviti jedan divan stoljnjak sa vezom DPT.
:lol: |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ljudi sta mi znamo , pa on je sirNemanjapro ... poznati CEO,poznate kompanije koja je najveci leader u polju IT-a u Srbiji ... zasto mi da iznosimo svoje misljenje o njegovom tako neprocenjivom vremenu ... imamo mi svoje mizerne i male projekte,pustimo ga neka vodi IT polje ove zemlje .....
![]() |
#29 |
Banned
Expert
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Tako je. Poslusajte nixu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potraga: Softverska kuca za volontiranje i posao | Arbitar | Poslovne ponude i zapošljavanje | 3 | 14. 05. 2006. 12:02 |