|
![]() |
#1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() LOL
![]() Nego, kada se javljam vec, mada nisam planirao da ne bude da kontriram, sve ovo stoji sto ste rekli, ali moram da primetim da su neke stvari "cinculiranje" ![]() Sajt je mnogo bolji nego sto je bio, daleko od toga da je ruzan, ima svojih nedostataka i slazem se sa vecinom komentara, ali mi sve ovo pocinje da lici na one hejterske teme sa DZ kada se neko "drzne" da postavi neki link pa ga svi popljuju ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Videli me na pijac? I ja beo' tamo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() U principu, nije toliko strasno, u odnosu na prosli sajt jeste bolje (meni licno), ali ovo je dalje daleko ispod onoga sto je za ocekivati od sajta lista Politika. Sajt nema RSS i mnostvo linkova ne radi. Ovo je i dalje skromna prezentacija dnevnih novina na Vebu, a ne onlajn medij. Jedno je sigurno, Politika i dalje ne racuna ozbiljno na Veb, posebno ne kao na mogucnost zarade (cak je link Oglasavanje neaktivan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Recimo da je moglo bolje, ali da je neko drugi to radio, ali i ovako je bolje nego sto je bilo. Sto se ne moze reci i za www.dnevnik.co.yu mislim ajde pogledajte sajt tog dnevnog lista, ono je tek uzas i izgledom i svim ostalim.
![]() |
#5 | |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() Miloje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Miloje, opet si pio? Ccc
![]()
![]() |
#7 | |
smetalo blebetalo
Master
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() Citat:
Pogledajmo cinjenicama u oci: - "nacionalna institucija" je tek na cetvrtom mestu po citanosti a tek rodjini Press je vec dostigao vise od pola njene citanosti http://www.smmri.co.yu/code/navigate.asp?Id=55 - "nacionalna institucija" je izgubila svoju kucu (neboder u centru Beograda) - 90' su se zaduzivali kod Komercijalne banke i sad su podstanari - "nacionalna institucija" moze da dozvoli sebi da njen urednik pokrene dodatak koji posle nekoliko godina izlazenja izdvoji i izdaje kao sopstveno izdanje. Ovo gore su cinjenice a "suma" ima naravno jos. Pocevsi od broja novinara koji koriste jedan racunar, preko izjave (polaznicima PR skole) da "novinari ne citaju mejlove", itd. U cemu je sustina? U trzistu. Kad si na trzistu drugacije razmisljas i drugacije se ponasas. Miloje trezni |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Ha, Miloje, nije mi bila namera da vredjam, izvini zbog toga, nisam uhvatio smisao tvoje poruke.
U svakom slucaju, kompanija ima para da plati "eminentne" dizajnere, zar ne? A Politika je bila veliki list, i verovatno zato ocekujem da i internet izdanje bude na nivou, no mozda si u pravu, krenuli su pogresnim putem jos pre nekoliko godina, pa tako ni ovaj promasaj ne treba da cudi.
![]() |
#9 | ||
smetalo blebetalo
Master
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() Citat:
Miloje |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() Ja bih sada rekla, sve sto je bolje od prethodne verzije, dobro je...ali postoje izuzetci.
Jos davne 2002 napravila sam demo sajt Vecernjih Novina koji je doduse upotrebljavan do pre mislim godinu dana (u medjuvremenu je prebacen na php), a strukturu je zadrzao do danas (novi dizajn ima vecu segmentaciju u centralnom delu i nekako je obliji i mekaniji, ali je u sustini isti) ali poenta je da je to radjeno pocetkom 2002(!!) a ono sto ja vidim jeste da je veliki broj nasih news sajtova (da ne kazem velika vecina) upravo preuzela tu strukturu, a novi politikin sajt nije nikakav izuzetak. News sajtovi (kao i svi ostali) evoluiraju vremenom i meni se licno ne dopada sto se na ovom novom sajtu to ne vidi. Vidim samo kopiju vec postojecih na nasem webu. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Sigurnost i poslovna politika... | LiquidBrain | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 11 | 06. 05. 2007. 01:25 |
Blic redizajn | djoca | Web site, dizajn i multimedia | 24 | 21. 03. 2007. 15:23 |
Redizajn i (Google) PR | headcutter | Marketing i SEO | 6 | 16. 07. 2005. 13:39 |