|
Regular expression i htaccess regex, PCRE, POSIX, upotreba Apache .htaccess , mod_rewrite |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#2 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ja bih onako iz glave pisao nesto ovako:
Kôd:
RewriteEngine on RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$ RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://nekidomen.com/download\.php$ RewriteRule \.down$ /forbiden.htm [L] probaj, pa ako ni ovo ne radi, onda cu da probam sutra da provalim kako i zasto, samo da se naspavam malo, tek sam se vratio iz NS i verovatno mi je mozak u out-u...
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Online translation tool za language fajlove | misk0 | Web aplikacije, web servisi i software | 2 | 03. 03. 2009. 04:59 |
Kako povratiti fajlove posle formatiranja? | milanvla | Sva početnička pitanja | 6 | 11. 07. 2008. 00:31 |
Apache (wamp) ne vidi .css fajlove | Misko | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 6 | 09. 04. 2008. 20:43 |
Redirekcija alias-a preko .htaccess-a | Misko | Regular expression i htaccess | 11 | 28. 10. 2007. 01:01 |
Virtuelni subdomain preko .htaccess | bluesman | Regular expression i htaccess | 6 | 17. 06. 2005. 11:05 |