Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 | |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() Citat:
Već odavno! ![]() Miloje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
novi član
Datum učlanjenja: 13.09.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() zipa kad sam morao da se regujem kako smesna tema
![]() Lepo je to sto radis decko, mislim ima perspektivu, ali zavisi na koji nacin 'to' koristish. Ti ocigledno imas pogreshan pristup srzhi problema. Tako madafaka arogantnim stavom neces nista postici, glumis kao da si desna ruka Bila Gejtsa iliti u h4x0r vodama neki pwd cr4ck kiddie :_) Face the facts. To je vrlo ozbiljna oblast i trebace jos mnogo vode da protece kroz mutno Dunavo da bi generalno u .SS to postalo validna i konkurentna usluga a ti da poslovno sazris. Ako to radis po kaubojskom principu prvo izbunaris sta kome ne valja pa mu kazes ali trazis kintu da bi 'popravio' to onda si reketas, kaj ne? Ostali se brane kako to ne sme da se radi... bla bla ljudi gde vi zivite, ko naseg Ivana ili bilo koga moze da spreci u tome? Net je divljina. Znam ja da ti verovatno imas znanja iz te oblasti, ali pazi ono, svako moze da potera neki security scan ima ih gomila, da nmap-uje neki opseg itd. Nije to neka mudrost, mudrost je know how big poslovnih resenja (cik uradi audit za neku domacu e-upravu, ima ih par dobrih) a ne web based news scripts ili malih cms-ova sa 1 userom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Kad vec nisi pohvatao zakljucke (moje i tudje), na pravi nacin, onda lepo odleprsaj ...
p.s. Necu da se nastavljam ...
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DPT Security Day | Ivan | IT događaji | 30 | 09. 04. 2011. 12:11 |
ajax & security | kodi | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 14 | 30. 12. 2006. 00:24 |
Security forum | Dejan Bizinger | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 7 | 04. 12. 2006. 07:29 |
IE security flow | ivanhoe | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 07. 04. 2006. 16:21 |