|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 | ||
profesionalac
Professional
|
![]() Citat:
Da koristićemo WordpressMU, Ali nećemo imati sigurno par hiljada korisnika, otvoricemo do 10 blogova a neki maksimum bi bio do 500 blogera a sumljam da ćemo dostići tu cifru, jer ne idemo na kvantitet. Kakva to imaš iskustva sa WordPressMU ? Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
profesionalac
Professional
|
![]() Citat:
Ali evo preneću deo teksta gde se vidi ta razlika: Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() ok. napravili ste aggregator... i?
necu nista unapred da pricam, videcemo kako ce sve to da izgleda kad pustite servis u rad |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
profesionalac
Professional
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() ok... imas blog koji je na posebnom domenu (ima svoj identitet...) na kome cistas tekstove sa drugih blogova koji odgovaraju nekoj temi (tagu, whatever)... po meni je to aggregator samo sto su blogovi sa kojih uzimas sadrzaj na tvom domenu.
btw ako nateras srbe da bloguju svaka ti cast. mojblog.co.yu je skoro pa mrtav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Blogovi su "vruća tema" već par godina (sad već mlaka tema) i imaju jedan veliki problem: jako je teško napraviti direktnu materijalnu korist od njih, posebno u zemlji kao što je Srbija.
Sa srećom.
![]() |
#8 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Djuki, ja sam nesto skeptik sto se tice uspjeha tog servisa na lokalnom trzistu, ali moram da se ogradim da nisam vidio nista osim ovoga PR i naslovne stranice, tako da se mozda i varam... Mislim, volio bih da se varam. U svakom slucaju, pohvalno je sto pokusavate, sretno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Podrška integraciji Srbije u jedinstveni informacioni prostor Jugoistočne Evrope | torbica | IT događaji | 31 | 16. 01. 2010. 04:28 |
Najveca zarada od Google AdSensa na ovim prostorima ? | Nedim Dedic | e-Business | 59 | 16. 02. 2007. 14:17 |
Servis blog.co.yu | dmc_dtc | Web site, dizajn i multimedia | 65 | 21. 11. 2006. 14:43 |
Krtica - prvi digg klon na ovim prostorima | mungos | Opušteno | 6 | 15. 05. 2006. 15:35 |