|
Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Meni logicno zvuci da svako ko je zaposlen u IT firmi (ili na IT radnom mestu) ima razloga da dodje, pa samim tim i njegova firma ima interes da ga posalje na slican seminar. Na to treba gledati kao da je u pitanju, recimo, Sinergija (nebitno sto je dogadjaj manjeg obima).
![]() |
#2 | |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Na kraju krajeva, ako firma hoće (ima interesa) da te pošalje, može to da uradi i za vikend (a zauzvrat ti npr. dâ slobodan dan), a ako ne, ne postoji način da budeš tamo, sem ako je u pitanju vikend ili večernji časovi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Samo mi reci koja ce ti to firma dati slobodan dan, na osnovu toga sto si za vikend bio na seminaru?
![]() Svejedno, svaka medalja ima dve strane, a svaka firma ima interes, pa ako je u interesu firme - dobro je, a ako nije, onda opet dobro, uvek postoji nacin..
![]() |
#4 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Vidi, ako je cilj seminara popularizacija nečega (videti prvu poruku), valjda treba prilagoditi program i raspored tome da što više ljudi može prisustvovati. Neko ko je po službenoj dužnosti došao (poslat) tamo može i ne mora da sluša šta se tamo priča, može ceo dan da probleji u bifeu ispred cirkajući špricer i muvajući hostese. A neko ko je došao svojevoljno i namenski, došao je tu sa ciljem da čuje nešto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Eto jednog dobrog razloga da odem na faks posle 6 godina. Sto rece moj drugar Dule, "ovaj fakultet kao da je radioaktivan, sto sam duze na njemu kosa mi vise opada i cim pridjem do zgrade, nekako mi je muka".
Posto vidim da ima (do sad) 13 predavaca, verujem da ce se preklapati predavanja. Zato molim organizatore (da ih ne bih tuzio Vanci) da se obezbede slideshows, Podcasts predavanja, a ni video zapis ne bi bio na odmet. Sve to da se snimi na DVD i posalje na trafike. :-0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Baš lep offtopic :-) ... No, vikend jeste svetinja, obično to nije lako da se shvati dok se ne osnuje porodica.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() još lepši offtopic :-)
Jel' stvarno najbolji roštilj u Niš u kafani "Sandokan" na železničkoj stanici? Miloje |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() "Sandokan" je na zeleznickoj u Leskovcu. U Nishu su etalon "Joca i Nena" (ako se nisu iskvarili) i trafika kod pijace na Bulevaru (kao "paprikar" mogu da dam ocenu kvaliteta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
ABC Srbija seminar o Internet oglasavanju | Dejan Bizinger | IT događaji | 1 | 04. 02. 2010. 23:12 |
Internet Hungary 2008, oktobar 14. i 15. | Dejan Bizinger | IT događaji | 1 | 12. 10. 2008. 19:05 |
O e-poslovanju u Srbiji 05/06 | Dragan Varagić | e-Business | 2 | 18. 12. 2005. 14:56 |