Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 | |
majstor
Wrote a book
|
![]() Citat:
Dejan: Mozda sam ja taj na koga mislis... nisam nigdje rekao da je to malo para za Balkan (i jos neke nabrojane zemlje) ali vec za EU je NISTA. Ne mozes da stanarinu platis od toga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
Neka se javi onaj ko dobije posao, pa da podeli iskustva sa nama ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() pa dobro, i 15 evra sat ili koliko vec naplacuje vecina ovde je bedna para za EU, i sta sad s tim?
Denis je lepo ponudio posao, njemu ni iz dzepa ni u dzep, ko je zainteresovan javice se, ne vidim svrhu polemisanja tipa: "Da sam rodjen u Bahreinu to bi mi bio dzeparac." Vecina nas zivi ovde, i mi smo jeftina radna snaga i to nam je jos i prednost, posto bar imamo puno posla, za razliku od "skupe" snage koja dobija otkaze...
![]() |
#4 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 2
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Naveo sam €600 kao orijentacionu cifru. Ako sracunate koliko vremena treba po fotki, oko 5sec, zakljucicete da ovde moze da se zaradi vise od 600 evra, vrlo moguce vise i od €1000, sto je za ovaj jednostavan posao koji se radi od kuce i za koji prekticno ne treba nikakvo predznanje, vrlo dobra cifra bilo gde.
"Naravno da ima ljudi kojima je taj novac itekako zanimljiv, ali kazem buduci da je Denis jedini koji je dao informacije o tome, pomislio sam da su i fotolia objavili to na sajtu ili negdje zvanicno sa pozivom na 600Euro." Fotolia je klijent na drugom projektu i pitali su ako bih mogao da pomognem oko pronalazenja editora. S'obzirom da znam da dosta vas ovde, silom prilika i na zalost zaradjuje manje od bilo koje cifre navedene gore, mislio sam da ce ovo biti zanimljiva ponuda... mada, mozda sam pogresno procenio situaciju, i da budem iskren, malo sam iznenadjen kolicinom spekulacija i nagadjanja. I samo da napomenem da ja ovde nikakvog interesa nemam, sem sto sam hteo da pomognem njima i nekome odavde.
38one // del.icio.us // A Proud Member // Logology // DNA // LogoLounge // aFolio Poslednja izmena od Denis_Radenkovic : 29. 07. 2006. u 09:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
Naravno, da je za EU to nista, ali zato i postoji outsourcing. Cak mislim da bi mnogi tinejdzeri u EU pristali da rade u slobodno vreme ovaj ili slican posao cisto zbog dzeparca.
![]() |
![]() |
#6 |
In da house
Qualified
|
![]() Samo jedno pitanjce... Jel dobijes neki trening program kako bi znao koja je fotka dobra ili sta... Mislim na osnovu cega neko ko nema odredjeno iskustvo ili obrazovanje moze da kaze da odredjena fotka jeste ili nije dobra...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Za znanje koje je potrebno za ovaj posao, 600E je ogromna plata. Moja zena je lekar na primer, radi trosmenski rad za 300e mesecno, a pre toga je zavrsila 6-godisnji fakultet da bi se osposobila za isti. O smaranjima kada radis sa ljudima bolje i da ne pricam. Prema tome, easy money (ako za ovo nije potrebno bog zna kakvo znanje photoshopa, mozda i imam jednog kandidata za tebe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 2
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() ^ PS je potpuno ne potreban, ne radi se editovanje slika.
![]()
![]() |
#9 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Dinke bre, samo odobris ili odbijes sliku, verovatno ce navesti uslove rada, tj uslove za odbijanje slika (velicina, kvalitet, nepostojanje model release-a, i sl)
Sreca pa mi prijatelj radi sa photostock sajtovima, tako da sam saznao sta i kako
![]() |
#10 | |
Igor Marinović
Expert
|
![]() Citat:
A ovo za 22h na dan, podseca me na film Taxi i korejske taksiste koji rade non stop na smenu: jedan spava u gepeku dok drugi vozi. Tako bi moglo i ovde. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|