|
![]() |
#1 |
A joint a day
Master
|
![]() Nije sve baš tako crno - belo. Nisu se Jevreji naselili na otetoj nego kupljenoj zemlji, jer su godinama pre formiranja Izraela bogati Jevreji za velike pare kupovali zemlju od Palestinaca. (Daleko od toga da ih podržava u ovome što rade, samo govorim činjenice).
![]() |
#2 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Krajnje jednostavno pitanje: da li bi politika uticala na vas da odbacite nešto na čemu ste radili zadnjih 6 godina?
Mislim da je čovek polako izgubio interesovanje (želju? volju? razočarao se? jada jada jada) za projekat jer da je zagrejan za isti nebi se toliko cimao oko "peckanja" po netu. I sami znate kakvih sve kretena ima i da je uglavnom lako iskulirati ih - mnogo lakše nego napustiti nešto na čemu radite 6 godina i predani ste tome. Btw, opet se ograđujem od konkretnog slučaja. Možda je "kreten" 100% u pravu (ne želim da zalazim u to pošto ne pratim šta se dešava u dovoljnoj meri da mogu da donesem bilo kakav ispravan sud). Ono što želim da kažem je da po meni nema previše smisla da se zbog tako nečega napušta nešto u šta si uložio 6 godina rada, gde imaš prijatelje, gde te poštuju itd itd itd.
activeCollab - Project Management and Collaboration Tool iz domaće kuhinje | area51.rs - Blog Poslednja izmena od Ilija Studen : 31. 07. 2006. u 15:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Hm, ok... Onda ja izgleda imam malo drugačiji odnos prema stvarima na kojima radim :roll: (ne svim, neke su tu samo da plate rečune)
![]() |
#5 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
![]() Hm, možda imamo isti odnos prema stvarima na kojima radimo, a različit odnos prema ostalim stvarima... No, svodi se na isto, ne?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Zamisli sebe da si zaposlen u jednoj firmi gde je vlasnik recimo kriminalac, ili na primer pedofil.... (ovo nije poredjenje vec samo primer), i ti to saznas, naravno ne slazes se sa tim, da li ces i dalje raditi za tog coveka cak iako mrzis sve sto on predstavlja, bez obzira na to sto radis X godina i imas X prijatelja u toj firmi. Ja sam zbog svojih ubedjenja spreman da odem.
![]() |
#7 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Svi ćemo pogrešiti ako probamo da generalizujemo. Evo na šta sam mislio...
Već sutra može aC korisnik (ili neko ko je samo zalutao na www.activecollab.com) da me startuje na "nacionalnoj osnovi", isproziva me za sve što se dešavalo u zadnjih par decenija i kaže mi da se jebem. Da li bi to bio razlog da napustim aC? Jako teško. Čovek bi popio ban 100% (ili bi mu dodao mail u SPAM filter ili šta već), ali to definitivno ne bi bio razlog da napustim projekat.
activeCollab - Project Management and Collaboration Tool iz domaće kuhinje | area51.rs - Blog Poslednja izmena od Ilija Studen : 31. 07. 2006. u 16:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
![]() Sve mi se čini da nisi dobro pročitao prvu poruku u tredu i linkove na njoj.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() @Ilija, da prilagodim tvoj scenario konkretnim dogadjajima - zamisli da se tvom core dev timu, sad jos dok je projekat u razvitku, prikljuci neko, ali mu tokom godina pukne film iz ko zna kog razloga i covek se okrene i ode. Jebe mu se za projekat.
"It’s important to have goals when you pet. Otherwise you’re just rubbing another mammal for no reason." - Scott Adams Poslednja izmena od zextra : 31. 07. 2006. u 16:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() I nisam. Međutim, sad kad jesam vidim razloge, ali mi se opet sam postupak čini jako nezreo. Više mi liči na impulsivnu reakciju nekog tinejdžera nego odraslog čoveka, ali dobro... Ljudi se razlikuju.
Citat:
![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
24" previshe za developera? | misk0 | Hardware | 35 | 06. 05. 2010. 22:37 |
zaposljavanje developera | Miloje Sekulic | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 22. 01. 2009. 12:56 |
Potrebna 2 PHP developera | vojislav | Poslovne ponude i zapošljavanje | 2 | 16. 10. 2008. 00:41 |
4 social networking developera | Dragan Varagić | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 30. 05. 2008. 18:04 |
last.fm trazi PHP developera | zextra | Poslovne ponude i zapošljavanje | 2 | 01. 05. 2006. 16:04 |