|
![]() |
#1 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Alo bre ljudi ovo nema veze na sa PHP ni sa programiranjem WTF?! Covek je otisao iz licnih uverenja. Pa nema te pare koje mogu da kupe ono sto iskreno covek nosi u sebi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Koliko žuči ni oko čega. Možda se čoveku samo smučilo da se smara oko daljeg razvoja PHP-a (diskusije na internoj php.net mailing listi su i inače često žučne), a neko se našao pametan pa je fake-ovao IRC.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
Pa nisu valjda trebali da plate zemlju, pa da je onda vrate za dž, pa onda ponovo kupuju.. ??? Ljudi, pročitajte malo istoriju sa tog područja, posebno ratove 1967. i 1973. I kako je Egipat izbačen iz Arapske Lige, po principu "ako nećeš da ratuješ (napadaš) sa Izraelom, nisi dobrodošao."
Commercial-Free !!! Poslednja izmena od degojs : 01. 08. 2006. u 02:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Joj, ne opet...
![]() |
#5 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Pa nije više kod nas bre
![]()
![]() |
#6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() ha? ko?
![]() |
#7 | |
Igor Marinović
Expert
|
![]() Da se vratim na ovo pitanje ...
Citat:
Da situacija bude crnja, nakon par dana me kontaktira drugi prijatelj koji je iz Pozarevca, i koji kaze: 'e, ti imas iskustva sa Linuxom, da li znas neku rupu, da hackujemo server Marka Milosevica'. Ja mu rekao da znam root password tog servera, ali da mu ne dam, i tu se mi, blago receno, posvadjamo. Naravno, sledeci dan smo se pomirili, sve bilo ok. Ne znam sta je bilo dalje sa tim provajderom, a i ne interesuje me posebno. Nisam siguran da bih danas postupio isto kao onda. Ne sto se tice root passworda, nego sto se tice pomaganja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
24" previshe za developera? | misk0 | Hardware | 35 | 06. 05. 2010. 22:37 |
zaposljavanje developera | Miloje Sekulic | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 22. 01. 2009. 12:56 |
Potrebna 2 PHP developera | vojislav | Poslovne ponude i zapošljavanje | 2 | 16. 10. 2008. 00:41 |
4 social networking developera | Dragan Varagić | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 30. 05. 2008. 18:04 |
last.fm trazi PHP developera | zextra | Poslovne ponude i zapošljavanje | 2 | 01. 05. 2006. 16:04 |