|
(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
|
Alati teme | Način prikaza |
08. 08. 2006. | #1 |
Designer guy
Wrote a book
|
WebKit - Novi browser za Win, Safari engine
http://www.getwebkit.org/
Swift koristi WebKit (Safarijev) rendering engine, što nam konačno mogućava testiranje layouta za Safari bez maca. EDIT: Ispravio nonsens koji sam isprva napisao. Poslednja izmena od Dragan Babić : 08. 08. 2006. u 19:44. |
08. 08. 2006. | #2 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Hvala. Ja sam već došao u tu fazu da sam Mac stavio kao jedan od obaveznih izdataka u naredno vreme, ali sve mi se čini da to mogu da preskočim (ako ovo bude radilo kako treba). Doduše, hoću Mac što zbog Safarija, što da probam TextMate
08. 08. 2006. | #3 |
Designer guy
Wrote a book
|
hehe, 'oćem i ja meka. :P
A ova prokletinja je donela i prva razočarenja (uperi gi u moj sajat). |
08. 08. 2006. | #4 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Auh, ala je bugovito! Ako Safari radi ovako ukidam podršku za njega uz obrazloženje: Get a better browser
08. 08. 2006. | #5 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 3
4 "Hvala" u 1 poruci
|
Bugovito, kažeš?
Kod mene nije uspeo da se instalira. I to nije uspeo da modifikuje registry! Oh well, ipak je ovo alpha verzija, nadam se da će bar do neke bete da prevaziđu dečje bolesti. Tad ćemo imati još jedan browser zbog čije nekompatibilnosti ćemo da čupamo kosu... |
08. 08. 2006. | #7 |
Pušelja Predrag
Professional
|
Ja sam uspeo nekako da ga instaliram, ali je straasno bugovit... A kad probam da otvorim nesto sa lokala tvrdoglavo mi otvara google.com ??
Mozda ima neka fora da se usteluje, ali mislim da je bespotrebno da se trosi vreme. @Ilija Studen Ne brini se, safari ne radi ni priblizno kao ovo. |
08. 08. 2006. | #8 |
Designer guy
Wrote a book
|
|
08. 08. 2006. | #9 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
^ tvoj sajt se odlicno vidi na safaraiju
08. 08. 2006. | #10 |
Knowledge base
Wrote a book
|
Ma ovo je krntija.. nema nikakve veze sa safarijem.
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Sakriti tekst od WebKit browsera (Safari, Chrome) | apolo | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 6 | 06. 03. 2010. 17:01 |
Flock, novi browser u oktobru | mungos | Web aplikacije, web servisi i software | 10 | 31. 07. 2006. 15:44 |