|
Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
19. 09. 2006. | #31 | |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
|
Citat:
za organizatora: Kako teku pripreme? Miloje
19. 09. 2006. | #32 |
Designer guy
Wrote a book
|
Ja se prijavio danas. Nadam se da cemo se okupiti u velikom broju tamo i upoznati licno.
|
20. 09. 2006. | #33 |
član
Certified
|
Aleksandar.Ilic@Da li se zna broj učesnika do sada i ima li mesta za one koji nemaju radove, ka ja na primer?
Ovo pitam više zbog roštilja i klope nego zbog slušanja izlaganja i upoznavanja ljudi sa foruma! |
20. 09. 2006. | #34 | |
smetalo blebetalo
Master
60 "Hvala" u 39 poruka
|
a tome li naucni skupovi sluze?
Citat:
Miloje
20. 09. 2006. | #35 |
troll mode
Wrote a book
|
u Budimpesti sam do 15.og tako da ne znam da li cu stici :cry:
ali probacu u svakom sluchaju... |
20. 09. 2006. | #36 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
|
Miloje dobro zna da se ljudi upoznaju i kada putovanje traje duze nego sto treba (10.5 sati) pa se onda prica u autobusu i na parkinzima .
Da li neko moze da iznese vise informacija gde cemo biti smesteni u Nisu? Aleksandre, tvom kolegi sam rekao da mi posalje banere da ih stavim na B92 sajt, jos ih nisam dobio. Javi mi se na mejl.
20. 09. 2006. | #37 | |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
|
Citat:
20. 09. 2006. | #38 | ||
old school
Expert
Datum učlanjenja: 30.04.2006
Hvala: 39
48 "Hvala" u 28 poruka
|
poz, evo i mene
Pripreme teku relativno dobro, s'obzirom kad smo krenuli na tome da radimo (ali to je interni problem koji nisam uspeo da izbegnem) Citat:
I nemas mnogo ljudi koji to znaju Konkretan odgovor: Imamo jedno sigurno mesto a to je Vila Marko u Niskoj Banji. Jedan od najboljih hotela kod nas, sobe imaju sve sto vam treba (sem djakuzija), radimo na tome da uvedemo i WiFi (neki predavaci hoce dodju samo ako ima neta ). Imacete obezbedjen prevoz do Fakulteta gde su predavanja. Ishrana je kako kad. Dorucak je u Hotelu (svedski sto), rucak u nekoj niskoj kafani, a vecera kako se ko gde zatekne . U Nisu imamo odlicna peciva i burek. Inace, na fakultetu ce istovremeno da budu jos jedan ili 2 workshopa (mozda i 3). Jedan vezan za softwarski inzenjering (ali je zatvorenog tipa, dolazi oko 20-ak profesora iz cele evrope). I oni takodje spavaju u Vili Marko Tako da cete imati sansu da se upoznate sa raznim profanima. Imace jos jedan workshop oko nekih multimedijalnih cudesa (to je odmah posle seminara 19/20/21) ali on nije siguran , ja sam trazio da bude i on tu da bi moje studente (dolaze mi studenti iz raznih evropskih univerziteta) mogao tamo da bacim. Sledece 2 varijante sa spavanje su Hoteli: My Place (papreno skup, i do 80e/nocenje) i Regent (zainteresovani su da mi budu sponzori). Oba su na 15min hoda od fakulteta, i u samom centru grada. Posto vecina predavaca dolazi iz Bg-a (to ce sve da vas obavestim), kupicu unapred veci broj povratnih karata za Nish Express pa cu da vam posaljem . Nish Express ima jako veliki broj linija za Bg i iz Bg-a. Baneri se tek rade, jbg, ne biste mi verovali da maltene ceo posao oko seminara smo uradili nas dvojica (svaki od nas vredi za 10 coveka) Citat:
Bice organizavana i zurka u nedelju i ponedeljak uvece. (mozda i u utorak). Hteo sam da pravim Psy party i da pozovem srednju medicinsku i gimnazije , ali su ostali hteli da me lincuju i rekli da su svi predavaci ozbiljni ljudi i da to ne smemo da radimo. |
||
20. 09. 2006. | #39 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 30.04.2006
Hvala: 39
48 "Hvala" u 28 poruka
|
Ako nekog jos nesto zanima, javite se.
Time-table jos nije gotov, jer nisu svi poslali teme Za ostale koji zele da dodju, najbolje da odu u Nisku banju da se smeste, jer je privatni smestaj jakoooo dobar, mesto je na 8km od nisa, ima stalno prevoz, i mirno je, i mnogo lepo. p.s. kad dodjete na seminar, ako se desi da mene nema, znajte da sam umro od posla. |
20. 09. 2006. | #40 | |
smetalo blebetalo
Master
60 "Hvala" u 39 poruka
|
Citat:
Miloje
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
ABC Srbija seminar o Internet oglasavanju | Dejan Bizinger | IT događaji | 1 | 05. 02. 2010. 00:12 |
Internet Hungary 2008, oktobar 14. i 15. | Dejan Bizinger | IT događaji | 1 | 12. 10. 2008. 20:05 |
O e-poslovanju u Srbiji 05/06 | Dragan Varagić | e-Business | 2 | 18. 12. 2005. 15:56 |