(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() pa dobro ovaj js je samo da inicializuje print dijalog ...
inace skoro sam nesto gledao oko tog print-a .. nasao sam neke activeX komponente za sredjivanja brdo parametara u vezi stampe .. ali bez toga osudjeni smo na ovu pricu do sad recenu
![]() |
#2 | |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Citat:
Mislite li da je to preterivanje ?
![]() |
![]() |
#3 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 22.09.2006
Hvala: 0
2 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Ja sad sto radim na jednom projektu jednostavno sam stavio da nema promjena na stranici, tj da mu se i stranica mjenja pa da vidi kako ce izgledat nema on nista od toga sto ce vidjet, moze pogledat i na print preview, ja bi izbacio styleswicher o ostavio samo print.css
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa ne moras da pravis drasticne promene, ali ja sam za to da iskljucis pozadinu i bocne menije, sirina da se stavi 100% i eventualno prebacis fontove da budu serif (i smanjis im malkice velicinu slobodno).
A sto da ne i dugmence koje otvori print dijalog, nista ne skodi. Ko voli moze i preko menija da otvara print dijalog, ali ovako mu ustedis par klikova.
![]() |
#5 | |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Citat:
Cak sam morao i input polja skroz da "ogulim" da se vidi samo podatak. (ne pitaj sto je podatak tu gde jeste). Prakticno sam pravio word dokument, negde sam cak morao dodati i liniju za potpis ![]() @dragan, ctrl + p, mi ne koristi moj print.css (FF 2.0 beta) evo je linija: Kôd:
<link href="data/print.css" rel="alternate stylesheet" type="text/css" title="stampaj-prikaz" media="print"/>
polovni mobilni telefoni mali oglasi prodaja korišćenih aparata Poslednja izmena od [nq] : 30. 09. 2006. u 22:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
WAMP ne pikazuje PHP stranice | novii | PHP | 12 | 11. 08. 2010. 21:57 |
Fejsbuk fan stranice | Vlado_V_km | Sva početnička pitanja | 3 | 16. 07. 2010. 15:34 |
Futer u dnu stranice | Ivan | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 4 | 25. 01. 2008. 12:41 |
stampanje mini Knjige iz PHPa? format je bitan.. | dootzky | PHP | 16 | 13. 01. 2007. 16:10 |
generisanje privremene stranice | flash_back | PHP | 4 | 30. 09. 2006. 20:53 |