Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Posto me Dejan nije udostojio odgovora na PP, ovim putem zelim da ga pitam da li se planira redizajn celog sajta B92, i "ciscenje" koda i konverziju u tableless format? Btw, na to isto pitanje me B92 nije udostojio odgovora pre oko 2 godine.
Ala vreme brzo leti.
![]() |
#2 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Izvini sto ti nisam odgovorio ali sam svakako nameravao. Sajt B92 je veoma velik i zbog toga se redizajn sajta radi po segmentima sajta.
Inace, ne mogu svima odmah da odgovorim i pored toga sto bih tako voleo posto sam u vecoj guzvi ovih dana, ali i pored toga odgovaram u pristojno vreme. Vrlo retko nekom ne odgovorim. Kao sto mozete da vidite, prihvatio sam sugestiju da se ime autora odmah vidi u izvodu teksta kako bi neko mogao da odluci da li da procita tekst i samo na osnovu imena autora. Vise puta sam dokazao da sam otvoren za konstruktivne sugestije i da cenim misljenje zajednice kao sto je DPT.
Flirtic.rs - social dating baziran na testovima i anketama | Karike.com - upoznaj nove osobe Poslednja izmena od Dejan Bizinger : 03. 10. 2006. u 18:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ćuti, dobro je da nisam dobio packe što ne pišem ćirilicom ili nešto slično... recimo, ne kažem "Amen" na kraju...
![]() |
#5 | |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
PS. Daj bože da nisam u pravu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Wrote a book
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Da li mogu da se navedu neki primeri koji potvrdju da B92 CMS "ne moze da izdrzi zahteve koji non stop rastu i problem skalabilnosti"?
Takodje, zanima me na sta si konkretno mislio kada si napisao problem konzistentnosti? Sto se tice usability-ja, ako si mislio na navigaciju ona se stalno poboljsava i mislim da je prilicno user-friendly. Ako si mislio na problem sporijeg nalazenja starijih tekstova sa tim se slazem, ali i mnogi drugi veliki svetski sajtovi imaju taj problem. Slazem se da ima mesta za poboljsanjima kojih uvek i ima, ali takodje se i mora priznati da je ovo najbolji sajt koji Srbija ima. Nisam subjektivan, to sam uvek mislio.
![]() |
#8 | ||
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Citat:
Citat:
![]() Definiši kategoriju " najbolji sajt "
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
Wrote a book
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Ne znam tačno, ali mogu da pretpostavim pod kakvim je presingom taj programerski tim (ili programer) i kakav kod nastaje kao posledica. Što se skalabilnosti u smislu performansi tiče, ja nisam primetio problem, ali skalabilnost u smislu organizacije sadržaja je definitivno kompromitovana. Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Lansiran sajt Humanost.org | Dejan Bizinger | Web site, dizajn i multimedia | 172 | 15. 10. 2008. 01:19 |