|
![]() |
#1 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#2 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Ne mora da znaci da je banka kao banka prodala mejlove, moguce je da je to uradio neki ogorceni zaposleni.
Btw, cene mejlova se obicno (kod profesionalnih spamera) ne odredjuju kolicinom vec se cena odredjuje preko vise parametra (ciljna grupa, zemlja, koliko su "svezi", itd) ...
![]() |
#3 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Eto, reko ja, lepo se placa
![]()
![]() |
#4 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() slicna je situacija kod nas na faxu... s tim sto ne moras da se mucis oko JMBGa vec ti je pass datum rodjena... ali zato nema odjave ispita he...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#6 |
book-keeper
Certified
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 1
7 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Pitanje je koliko je zasticen account kod Postanske stedionice ili slicnih banaka koje ne koriste token.
Licno imam poverenja u banke koje koriste token za identifikaciju i nesto bas nisam primetio da mozes neovlasceno da vrsljas. Ipak mislim da su tamo angazovani profesionalci i da se bas nesto nisu "smarali" sa prijavama ispita. U krajnjoj liniji uvek mozes otkriti sa kog je racunara otkazan izlazak na ispit |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Ti kao da nisi cuo za postojanje proxy servera...
![]() |
#8 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() Doduse tamo neke neke 2002-2003. godine jedan kolega je proveravao stanje svog racuna u jednoj banci (ne mogu da se setim tacno koja, ali sve vece firme su imale kod njih racun). Upit je isao preko GET-a sa sve brojem racuna. Tada smo pokusali recimo da promenimo putanju tako sto smo prosti upisali broj racuna neke druge firme...
LJUDI sta smo sve saznali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Najgore od svega je sto ne znam nacin na koji bi se bankama skrenula paznja na sigurnost njihovih online (pa cak i internih) sistema a da u tom slucaju dobar decko ne ispadne zrtveno jagnje (znate svi kako radi nasa policija) ? Neke ideje ?
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Provizija banke za vođenje računa | bluesman | Istine i zablude | 38 | 09. 05. 2009. 09:54 |
keywordremix.com, SEO alat iz naše kuhinje. | kodi | Marketing i SEO | 27 | 23. 01. 2008. 15:01 |
Promena banke | jasmanac | e-Business | 22 | 04. 04. 2007. 12:38 |
Outsourcing za Banke | squall | Web aplikacije, web servisi i software | 25 | 12. 12. 2006. 02:26 |
Preporuka banke | [nq] | e-Business | 34 | 15. 11. 2005. 11:44 |