![]() |
#6 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Iskustvo je na prvom mestu. Ja sam u PHP usao kao vec iskusan programer tako da sam uglavnom imao probleme s tim sto su uzvori bili za nizi nivo potreba nego sto su moje.
Pro znanje dolazi s vremenom. Kako nailazis probelem i resavas ih tako ti s vremena na vreme naidje i neki problem koji ne umes da resis (ili ne tako dobro kao sto smatras da treba). Onda malo brljas netom, nadjes ili d aje neko to vec radio pa od nejga naucis, ili nadjes da je neko radio nesto drugo alislicno pa iskoristis to znanje da resis svoj problem. Literatura u obliku knjiga tu cesto nije od velike pomoci. Pomaze u smislu da ti pokaze napredne tehnike, ali iskustvo iz prve ruke je nezamenljivo. A i inace nijeproblem savladati sam jezik, mnogo je vaznije savladati razne programerske tehnike, pristup resavanju problema, nacinu kodiranja i to najvise organizaciju koda.
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Napredni kurs BGP-4 u multioperaterskom okruženju – multihoming u praksi | torbica | IT događaji | 9 | 14. 11. 2010. 21:31 |
Traži se napredni Flash programer / dizajner | Franziskaner | Poslovne ponude i zapošljavanje | 10 | 30. 08. 2010. 11:54 |
Kako otkriti kako je neko provalio u sajt | Aleksandar.Ilic | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 41 | 21. 03. 2008. 22:45 |
Potreban PHP/MySQL web developer, početnik ili napredni programer | bluesman | Poslovne ponude i zapošljavanje | 13 | 21. 01. 2007. 04:22 |