|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Nisi imao nerava za NetBeans i JDeveloper? Sta bre? Konkretno?
Ne razumem - kakvo izgubljeno vreme? Na sta? (Razumem za Eclipse, ali ne i za NB/JDev??)
Commercial-Free !!! Poslednja izmena od degojs : 11. 10. 2006. u 15:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 10.02.2006
Hvala: 2
20 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Citat:
prost razlog je sto mi zaista ne znaci da imam 16t feature-a u IDE-u od kojih dobar deo ne radi kako bi trebalo, ili je, barem meni, nedovoljno intuitivan - vrlo jednostavan razlog zasto sam kupio intellij idea-u je zato sto je dovoljno jednostavno i intuitivno okruzenje da ga moze koristiti dete-debil, a ja zelim da zadrzim svoje angazovanje u IDE na tom nivou, u suprotnom ne vidim mnogo koristi u odnosu na vim koji naprosto koristim mnogo godina. Poslednja izmena od caboom : 11. 10. 2006. u 16:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Btw ja koristim Eclipse i pod windowsom.. malo je sporiji ali je extra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() @caboom:
Dakle, JDev nisi ni probao.. hehehe. Necu dalje ni da ti odgovaram, jer mi se cini da nisi probao ni NetBeans, cim pricas onako za intuitivnost, jednostavnost i slicno. Pre nego poslusate cabooma i olaksate sami sebe za povecu sumu $$$, overite i NetBeans i JDeveloper i Eclipse. Prvi i drugi ce da vas postede maltretiranja sa dodacima i rade sve potrebno (od malih desktop ili web do "velikih" EE aplikacija) "out-of-the-box." Ja koristim NB, JDev razgledam kad uhvatim vremena i ne vidim da bi me bilo sta na svetu navuklo da iskesiram pare za IntelliJ. Ako bi neko drugi platio, onda rado, naravno ![]() Pozdrav.
Commercial-Free !!! Poslednja izmena od degojs : 11. 10. 2006. u 16:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]()
![]() |
#6 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Sto se tice Google + YouTube = samo dodavanje "hype" da bi se odrzala vrednost akcija. Po meni cisto bacanje para!
Off Topic: NetBeans je u verziji 4.0 i ranije stvarno bio bagovit sa nekim stvarima i morao je povremeno da se iskljuci pa ponovo ukljuci da se pokonta sam sa sobom (neko je rekao Windows). Od 5.0 su stvari mnogo bolje mada im se jos uvek omane koja greskica. U zivotu nisam sreo IDE sa kojim se lakse pocinje raditi (nije da sam ih puno probao ali Eclipse je strava i uzas za mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#8 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#9 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() jel neko pogledao onaj link
poenta je da Google ima primat na trzistu internet videa .... to je buducnost ... iptv je ubio kablovsku televiziju gde god se pojavio ... videcemo kako ce da se ponasa internet video ... jer realno ljudi vise provode vreme kraj racunara nego kraj televizora ( bar ovde prisutni i sve veci broj na zapadu )
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Zvanicno: Vracam se u web dizajn (press release) | mungos | Marketing i SEO | 14 | 11. 04. 2010. 19:15 |
Tour de France + YouTube (a mozda i + Google Video) | oksite | Opušteno | 0 | 05. 07. 2007. 23:08 |
Roland Garros i ostali najavljuju podršku akciji protiv google/youtube zbog copyright | bluesman | e-Business | 0 | 06. 06. 2007. 23:08 |
Google Video vs. YouTube | Dejan Bizinger | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 11 | 17. 04. 2007. 16:38 |