|
![]() |
#1 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Nista nije obavezno i to su nazalost postale normalne stvari. Da budemo jasni, to su samo mrvice koje pokupe opstinski pacovi. Zamisli samo koliko ima 'vitamina' na nekim boljim pozicijama...
To je surova realnost protiv koje se ne mozemo boriti jer ih je previse i svi se stite medjusobno, i ona prethodna i ova sadasnja vlast, jer su u istom maslu i ako klupko pocne da se odmotava svi su na gubitku. Kao sto rece Goran, ako zelis nesto da promenis postani deo vlasti. Nisam ni ja politican, cak naprotiv, ali u poslednje vreme uvideo sam da je to jedini nacin borbe. Srecem neke ljude u Leskovcu, covece svi se nagurali u drzavnim firmama (vodovod, komunalno, bolnica, ...) a nemaju ni 4 godine srednje skole! Zato je protiv, jos uvek sadasnje vlasti, podignuto nekoliko optuznica za proneveru preko 20 miliona dinara. Da li je neko odgovarao zbog toga? Jeste, sluzbenik koji je vodio evidenciju o parama ali bez potpisa glavnog baje u gradu nije se moglo nista. Baja naravno ima sina koji drzi tri firme i koje su redovni izvodjaci radova na svim gradilistima u leskovcu... Sukob interesa? Ma jok ![]() Poslednja izmena od jasmanac : 17. 10. 2006. u 09:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
old school
Professional
|
![]() Ti se bunis za 1200 EUR, a sta bi tek rekao za objekat od 2miliona eur za koji nije bilo ni tri ponude, a kamo li javnog tendera?!
Off Topic: Salim se, ali daleko je Svedska... Citat:
[naravoucenije]: Chorus (3x): On: -Ko smo mi? Oni: - SRBIJA! © - JSO[/naravoucenije] ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
old school
Professional
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#5 | |
Misha Wokl
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 14.09.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
Poslednja izmena od po-chat-nick : 17. 10. 2006. u 13:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Da sam na tvom mestu ja bih sajt opstine iskoristio bas za ovakve stvari. Sto kaze po-chat-nick, imas sve sto ti treba... iskoristi to.
Samo stavi blog na naslovnu stranu i skloni ono - vec je sada degutantno i besmisleno.
![]() |
#9 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Sad te stvarno ne razumem.
Zasto stavljas sada ono "recimo ne ovakvom ustavu"? Zasto siris a time razvodnjavas pricu? Ja bih se, kada vec imam sajt opstinabor.com, fokusirao na Borske teme i terao ljude iz Bora da citaju i saznaju sta se desava. Sto sada globalizujes ono, ovako ces samo izazati revolt ljudi. Pitanje je sta ti u stvari zelis? Koji je tvoj cilj. Dok nisam video ovu poruku, mislio sam da mi je jasno, sada si me totalno zbunio. Ja bih recimo nazvao sajt, kao sto postoji "vlada u senci", "opstina bor u senci" ![]() Napravi neki koncept oko ovoga, znam da si u pricu uleteo "nogom u vrata" ali nemoj sada da te vuce inercija pa da nastavljas stihijski, vec razmisli sta ces sa tim. Svakog cuda 2 dana dosta, ljudi ce zaboraviti na sajt vrlo brzo, ali ako napravis ozbiljnu stvar i imas neki plan i koncept, imaces redovne posetioce koji imaju sta da procitaju / kazu, a to je vec stvar na duze vreme. Cak i kada se promeni vlast pa dodju na primer DSS ili ko zna ko... nastavis sa svojim sajtom, kritikujes i hvalis, naravno sve to mora da bude na civilizovanom nivou da ne bude "hejterski" znaci samo zbog mrznje prema coveku/grupi/... To su ti moji prijateljski saveti.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Svi Poslovi | Paimonia | Web site, dizajn i multimedia | 16 | 30. 08. 2008. 22:57 |
Berzica.com Freelance poslovi - Potrebne sugestije | freediver | Web site, dizajn i multimedia | 5 | 23. 05. 2008. 06:25 |