|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() bravo ... ajde sutra na icq da eventualno porazgovaramo o saradnji
btw za bazu sirina i duzina .... vrlo verovatno da postoji nesto ... moguce isto da se obratis kod nase ...mada je implementacija uvek laksa preko api-a
![]() |
#2 | ||
Domagoj Horvat
Expert
|
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#3 |
expert
Grand Master
|
![]() http://www.geonames.org/export/
ima cak i nekih sela iz moje opstine ![]() edit: ispravka: ima SVA sela iz moje opstine! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Domagoj Horvat
Expert
|
![]() Citat:
ovo izgleda savrseno...uz jednu stvar - nema timezone mjesta ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Igor Marinović
Expert
|
![]() Ja koristim Geonet bazu:
http://earth-info.nga.mil/gns/html/cntry_files.html Tu imate vise od 5,5 miliona objekata, sa dodatnim podacima. Podaci se lako mogu ubaciti u SQL bazu. Ako ima nejasnoca, pitajte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 10.02.2006
Hvala: 1
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() http://www.heavens-above.com
Ovde imas *SVE* gradove i sela. Jedino sto ces morati da napravis skript koji ce da pokupi sve sto te zanima. Pozdrav!
![]() |
#7 | |
Domagoj Horvat
Expert
|
![]() Citat:
oba ova su odlicna, ima i nekoliko puta vise nego mi treba (kad bolje razmislim, ne znam sta je teze: nac bazu nekih najcesce koristenih mjesta ili filtrirat sva sela iz Konga juzno od glavnog grada sa desne obale Zaira ![]() e, ovako nesto kad bi imalo u zapisu i timezone, to bi bilo idealno! hvala na linkovima, naravno!
![]() |
![]() |
#8 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() pa ako neka od ovih baza ima sirine ... samo puknes u opseg za time zone u sam kode i eto ti time zone ... od te i te sirine do te i te sirine je gmt+1
![]() |
#9 | |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Off Topic: Pokusavao sam da pravim neko racunanje horoskopa (natalne karte zapravo) jos odavno u Delphiju, ali nikad nisam savladao sasvim kako se racunaju kuce.. polozio sam svih 5 matematika na ETF-u bez vecih problema, ali racunanje kuca mi je bilo i ostalo potpuna misterija.. ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potreban spisak gradova u SR, CG, HR, BA, SI | ppavlovic | Opušteno | 16 | 05. 09. 2011. 11:44 |
baza problem | evil | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 11 | 29. 03. 2009. 18:53 |
Distance izmedju gradova u srbiji? | krokodil | Web aplikacije, web servisi i software | 4 | 20. 02. 2009. 21:46 |
Baza drzava i gradova | kodi | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 6 | 11. 10. 2007. 21:16 |
Volenterski programi sirom sveta | Aleksandar.Ilic | Opušteno | 8 | 08. 11. 2006. 16:25 |