e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#3 | |
Pušelja Predrag
Professional
|
![]() Citat:
![]() Šala mala naravno, mislim da što se Srbije tiče prvo mi kao glasačako telo (mislim na celu populaciju u Srbiji), a zatim i vlast za koju smo glasali, treba prvo da odluči da li je za progres (relativna stvar ![]() Za sada ne mislim da je Srbija ušla u digitalnu eru, za razliku od država koje su shvatile prednosti koje taj način napredka nosi. Kao što su recimo smanjenje administrativnih troškova kako građanina tako i same države, povećanje produktivnosti u svim sferama industrije, mogućnosti kvalitetnog i brzog informisanja, čuvanje prirode od industrijskog zagađenja tehnologijom iz 19og ili 20og veka itd... da ne nabrajam dalje pošto mislim da je svima ovde jasno koliko prednosti nosi digitalna tehnologija. A da li postoje mane ? Pa naravno, ima ih puno. Ne mogućnost laganja i prevari na izborima (ili bar smanjenje na jedan pristojan minimum), Ne mogućnosti da radnik na auto putu zaradi neku crkavicu tako što će da pelješi i državu i korisnike tog auto puta, ne mogućnost da kada mi treba internacionalna krštenica za 2 sata, da službenik u opštini stavi u džep XX dinara, ne mogućnost da nas država brani od informacija o raznim tamo nekakvim zagađenjima koje mogu da nas smore ako ih slučajno čujemo itd.... Kao i gore o prednostima i ovde znam da su svima sve mane poznate. Ma kakva bre digitalna era na modemu od 56K ![]() Poslednja izmena od blogowski : 25. 11. 2006. u 15:12. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Ovo je trebao biti PHP6! | Ilija Studen | PHP | 7 | 10. 08. 2008. 21:29 |
INTERNET MARKETING (bliska buducnost) | glaspodrinja.com | Marketing i SEO | 84 | 15. 05. 2007. 00:25 |
Digitalna svetska elita u Minhenu - DLD 07 | Dejan Bizinger | Opušteno | 3 | 28. 01. 2007. 22:12 |