|
![]() |
#1 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Ok.
Skinuo sam Cell Phone Manager V6.1.0 < a ne V6.0.9. I kada sam video interfejs pustio sam suzu. :'( "Its soo ugly, teletabis style..." Floats upravo downloadujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Igor Marinović
Expert
|
![]() Juce sam uspeo zaboraviti Nokiu 7610 u dzepu, pa je zavrsila u ves masini.
![]() Mobilni je davao znakove zivota, ali se ponasao blago receno cudno, random pikseli na ekranu, tastatura flashuje. Naravno, ni jedna funkcija nije radila. Vec sam odlucio da procitam pazljivo opet ovu temu, kada je mobilni nakon temeljitog susenja proradio. Izgleda da sve radi kako treba, jedino je pozadina ekrana neujednacenog kontrasta, izgleda bas unikatno. Svejedno, ovo definitivno spada u 'do not try this at home' domen. Nisam uopste ocekivao da ce proraditi; valjda zato sto sam prao sa Arielom ![]() Svaka cast Nokii. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Posle N6630 koji je zakon telefon,i koji mi je verno sluzio citavih godinu i po i kojeg bi svakom preporucio (osim onima koji ne vole velike telefone, mada nije tezak), sam se odlucio za samsunga i to D900. Imam ga tek par dana ali mogu vam reci da je fon strava. Mali je i tanak (slajd naravno) ima dobru kameru za uslikati ponekad ponesto. Ali eto ima i par mana a to je 2 dana drzi baterija, zbog svoje debljine je osetljiv i sve imam osecaj da bi se mogao slomiti.
Znaci za sve koje interesuje novi telefon, samo nokia i nista drugo, samsung u drugi dzep samo za sminku. Takodje preporuka za sve koji vole smartphone N73 je em lep em nije jako velik, elegantan i ima sve sto ce vam ikad zatrebati od jednog telefona.
![]() |
#4 | |
expert
Expert
|
![]() Citat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
profesionalac
Qualified
|
![]() ^E to si u pravu, previse su im zgusnuti dugmici,a nisu tako ispupceni kao na 6630, pa je nezgodno za velike prste da ne stisnu pet dugmica u isto vreme
![]()
![]() |
#6 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() E, postao sam i ja ponosni vlasnik N73. E sad, ima li neko ko zna kako da importujem podatke iz 3650 (konkretno kontakte i kalendar) u N73 ? PC Suite koji sam instalirao sa CD-a ne radi sa 3650, a podatke koji sam exportovao sa starom verzijom PC Suita koja je radila sa 3650 ni da cuje da importuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Povezivanje Android telefona sa Fritzbox voip ruterom | alex | Komunikacije | 3 | 22. 12. 2010. 23:41 |
Porez na korišćenje mobilnih telefona | webgazda | Opušteno | 1 | 01. 11. 2010. 08:12 |