![]() |
#32 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Dakle, gornji savjeti su odlični i vrlo efikasni, samo bih dodao još ovo: 9. Kreneš u teretanu i redovno vježbaš, dok ne izguraš nekih 90-95kg mišića. Tu se zaustavi, ali nastavi da ždereš istim tempom. 10. Kupiš auto i sve razdaljine duže od 14m prelaziš isključivo sjedeći...
![]() |
![]() |
#34 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() blah, od kako sam krenuo da radim popeo sam se sa 76-78kg na nekih 110-112kg, za otprilike godinu dana... malo sam se vratio u formu u prvih par meseci vojske, ali slaba vajda, vratilo se to sve jako brzo...
a pre svega je kriv ritam zivota... radim nocu, uz koka-kolu od 2l i grickalice, preskacem normalne obroke, desi se da ne izadjem iz kuce po 2-3 dana kad je ruzno vreme (jer ne moram), i sl...a uz sve to se "poraslo", svi drugari zaposleni sa klasicnim radnim vremenom, pa jos i deca krenula da stizu... kad ja mogu da idem napolje, oni ne mogu i obrnuto...ranije smo leti svaki dan bili na adi, ili na basketu ovde u kraju, a zimi se islo u teretanu i na bazen, a sad ako odem jednom u mesec dana to je uspeh... :/ nista moracu i ja kao jasmanac, da nabavim traku za trcanje... samo me plasi da cu zavrsiti kao u onoj reklami za viza kartice, koristeci je da ne moram da setam psa ![]()
![]() |
#35 |
Python Ambassador
Master
|
![]() ^ Slika u avataru je pre ili posle snickersa?
![]()
![]() |
#36 | |
133t
Master
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa ja hteo da uzmem taj bajs od sestre, međutim kaže da je predviđen za maksimalne težine do 90kg
![]() ![]() Ma sve je ok dok težina ne dostigne visinu ![]()
![]() |
#38 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() haha... ma da... ali koja je poenta raditi za biciklom? onda imate i one glupe proizvode iz teleshope guzoshejper i ostalo :lol:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Jedite dok vise niste gladni, a ne dok ne napunite sva creva, OK?
;-) Nikad nisam imao problema sa linijom upravo zato. Umereno, aman! ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Super Size Me
http://www.demonoid.com/files/details/67929/14953698/ Subtitle http://subtitles.images.o2.cz/18809/Super+Size+Me.html Evo teksta vezanog za Koka kolu i dejstvo na organizam: http://www.glambits.com/2006/12/11/w...oke-right-now/ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Vreme za logout? | Pedja | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 9 | 29. 04. 2006. 00:35 |
Brisanje poslednje linije tekstualnog fajla | Blood | PHP | 10 | 24. 11. 2005. 21:58 |
Netačno vreme na serveru | Petar Marić | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 2 | 08. 06. 2005. 13:15 |