|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Nemam nista protiv proucavanja ljudske psihe, testiranja masa i pojedinaca raznim socijalnim igrama i sl ... cak sta vise to isto radim samo na svom polju.
Ali, nikako mi nije jasno to da ce neko (mozda) da kupi nesto sto nije video i ne zna cemu sluzi (ime domena moze se koristiti na razne nacine) ... Izvinite na offtopicu ali mi se cini kao da nesto propustam pa bi bio zahvalan ako mi neko skrene paznju ... Hvala
![]() |
#2 |
Webdisaster
Datum učlanjenja: 29.01.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() ...I koji je domen u pitanju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
...
Qualified
|
![]() Pise vec negde u temi,potrazi malo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 16.05.2006
Hvala: 72
1.111 "Hvala" u 26 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ostalo je još nešto manje od 24h do završetka aukcije (nedelja, 20:00), a trenutno najveća ponuda iznosi 4501din (57€).
Da ponovim, link je http://www.limundo.com/aukcija-Domen-VRUCE-COM-1853 (ili www.vruce.com, svejedno) Postupak registracije i bidovanja je vrlo jednostavan, i svi troškovi padaju na teret prodavca (kupac ne plaća nikakve članarine, provizije i sl.). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Off Topic: lol @ okvirna vrednost asdf.com domena ![]()
![]() |
#6 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 16.05.2006
Hvala: 72
1.111 "Hvala" u 26 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Zaista mislim da ovaj domen ima veliki potencijal, iskreno ova aukcija je više iz zezanja nego radi sticanja neke materijalne koristi. Čak mi je u jednom momentu bilo žao da se odvojim od njega
![]() ![]() ![]() Mis'im... 5-letter .com, regionalno prepoznatljiv pojam koji lako može da se poveže sa nekoliko različitih oblasti (vesti, brza hrana, '18+' itd.), uz to je i relativno lepa podloga za izgradnju brenda prepoznatljivog na globalnom nivou... Poslednja izmena od Davor Vlajkovic : 04. 02. 2007. u 18:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 22.08.2006
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Pravi domen za srpsko tržište. Možda neko razmišlja u tom smeru.
http://whois.domaintools.com/olajavanje.com Iz pretrage: Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Koliko vam blog pomaze u web dev/design biznisu? | pRED | e-Business | 16 | 05. 03. 2009. 09:40 |
Sajt Ministarstva Informatike IMA SAJT! | Pedja | e-Business | 33 | 28. 08. 2007. 11:37 |
strategija u biznisu | v.marko | e-Business | 11 | 24. 05. 2006. 22:06 |
Opera cudan bag -> quirksmode sajt prebacuje strict mode sajt u quirks u drugom tabu | bojan_bozovic | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 0 | 12. 02. 2006. 12:42 |