|
![]() |
#1 | |
Scarface
Qualified
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 29
4 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
SEO expert
Certified
Datum učlanjenja: 18.11.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
Osobno mogu lako naci site koji meni odgovara tematski, no mene zanimaju samo permanent ili stalni linkovi. Slobodno upises ovdje jedan malo bolji site koji je star preko 2-3 godine i ima dobar link profile i pogledaj cijenu za mjesecni period. http://www.text-link-ads.com/link_calculator.php Naime, ono sto sam ja upisivao dobivao sam cifre minimalno 50$ / mjesecno. Naravno ne mozemo se u potpunosti oslanjati na alat slicnom ovome, ipak mislim da ne mozes dobit za 100$ par stalnih linkova sa relevantnih webova iz texta.
![]() |
![]() |
#3 |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Koji ce ti pomoci znas li koliko (malo)? $50 mesecno je preskupo za link, makar dobijao po 200 uniqa dnevno sa njega. Ako neko moze da mi garantuje dnevno po 1000 uniqa targetovanog saobracaja moze $50.
Poslednja izmena od bojan_bozovic : 11. 01. 2007. u 23:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
SEO expert
Certified
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
Dobijes za 100 $ cca 8-9 linkova sa razlicitih domena sto nikako ne mozes dobiti ako se ravnas prema publisheru odnosno blogeru - tj. ako on zadaje cijenu. I ovom slucaju zadnje sto me zanima je PR weba. Osobno preporucam PayPerPost.
![]() |
![]() |
#5 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() nisam rekao da je to dobro ili lose, nego da vecina blogera to smatra prevarom.. to ti pitanje brendinga, ako gradis brend onda izbegavas negativne kontexte...
ako imas dovoljno mali sajt da nikog nije briga da li varas ili ne, onda je verovatno ok tehnika da se pogura PR... samo sam sumnjicav u kvalitet i posecenost sajtova koji pisu za PPP, odnosno sumnjam da tako mozes doci do linkova sa visokim PR... Mozda gresim, ako je neko koristio servis nek kaze nesto o iskustvima?
![]() |
#6 | |
SEO expert
Certified
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
U ovom slucaju uopce, barem meni, nije bitan ni malo PageRank. Toolbar PR meni osobno nikad nije bio bitan niti ce mi ikada biti bitan. To je samo jedan integer koji ti zapravo nista ne govori. PR 6 mozes dobit sa par linkova, kupis sa par webova linkove koji imaju PR 7 . Meni osobno su ovdje bitni linkovi koji ti daju reputaciju, promociju, ranking i traffic. A ovo sta kazes negativni kontekst kod brendinga mi je smijesno. Ukoliko ne promoviras web, nikada neces ni imati brend, nitko nece znat za tebe pa makar imao super super proizvod ili slicno. Osobno gledam kako jedan od jacih brendova u Hrvatskoj placaju sponzorirane vijesti uredno svaki treci tjedan ili jednom mjesecno. I nisam znao da je placanje vijesti ili postova ili clanaka varanje ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Nije varanje, ali kada autor navede da je plaćen za dati review odmah pada njegova kredibilnost i vrednost samog teksta u očima većine čitalaca.
Da li recimo PC magazine za svaki uređaj koji recenzira kaže: ovaj mesec je IBM sponzor i ima reklamu na stranici 52. Ili pak IBM je sponzorisao neki naš event održaj Juna 2006-te? Kako to zvuči čitaocima?
![]() |
#8 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
SMS/MMS to email servis | Aleksandar.Ilic | Komunikacije | 5 | 29. 04. 2010. 06:02 |
watchdog web servis | ivanhoe | Web aplikacije, web servisi i software | 5 | 25. 09. 2009. 18:23 |
Besplatan RSS mix servis? | Peca | Web aplikacije, web servisi i software | 3 | 21. 02. 2007. 21:53 |
Sitescore servis | Veljko | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 19. 12. 2006. 18:25 |
Servis blog.co.yu | dmc_dtc | Web site, dizajn i multimedia | 65 | 21. 11. 2006. 14:43 |