|
![]() |
#1 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
hmm, reviziraj ? ![]() EDIT: Evo proverio sam na vokabularu, ne postoji rec revizirati... EDIT2: sta da vam kazem, dokon pop i jarice krsti... a sta, necu valjda da radim? ![]()
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done. Poslednja izmena od ivanhoe : 12. 01. 2007. u 12:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Nema smisla. Baš mi i nije do toga da pamtim šta sam pokrenuo, kad i gde se sa diskusijom stalo. Ne sećam se šta sam juče jeo, a ne koje sam teme otvarao.
Volim ove nove članove sa revolucionarnim idejama za unapređenje diskusija.
![]() |
#3 |
Pušelja Predrag
Professional
|
![]() Ma Ivane, ja prvi pisem jako lose i frljam se cesto, nije stvar u tome. Ne ciljam na to da pisemo 100% gramaticki tacno. Zeleo sam samo da kazem da ga NISTA NE RAZUMEM
![]() P.S Sto se tice reci revizirati, koliko znam nije uopste srpska rec, nego potice od francuske reci "révision" sto znaci provera-ispitivanje-pregled. Znam da nije korektno sto je koristim, ali bar mislim da su svi razumeli sta sam hteo da kazem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pustite coveka pravi prvi sajt
![]()
![]() |
#5 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 93
525 "Hvala" u 19 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pušelja Predrag
Professional
|
![]() Citat:
![]() znam i da se strane reci koriste, ali iskreno za ovu nisam bio 100% siguran, a mrzelo me trazim po vujakliji (tj. netu posto vujakliju nemam ![]() ![]() Necu da krijem da mi je jedan deo motivacije za otvaranje bloga bilo i vezbanje maternjeg jezika ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() www.vokabular.org ti je varijanta online vujaklije
![]() |
#8 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Uvek sam izgovarao "Vukajlija" - zbog onog Vuka ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() sto napadoste coveka sto je dao predlog...
nov je, malo neumesno zvuci kontra-napad 'a sta si ti ucinio za ovaj forum'... on je nov, nije ni mogao nesto da ucini za forum... mislim, covek nije sigurno imao lose namere, verovatno je citajuci forum naisao na par nedovrsenih diskusija, cija ga resenja interesuju, pa je dao covek predlog... ako ovako udarate kontru novim clanovima, pa onda mi se cini da pravite ovde neki svoj expertski crew, i kad neko nov nesto predlozi udarite mu packu... [morao sam ovo da napisem pa makar me rastrgli posle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Dusko Petrovic
Professional
|
![]() najbolje da covek na temi koja ga zanima lepo pita shta je bilo, pa ce vec neko odgovoriti
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Trojanac na temu Miloševića | Dušan Dželebdžić | Opušteno | 0 | 16. 03. 2006. 18:27 |