Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#21 |
Igor Marinović
Expert
|
![]() Svaka ovakva diskusija se zavrsi na VI + Emacs diskusiji ...
Ja koristim VI vec vise od 15 godina. Preterivanje je da treba dugo da se naviknes na njega. Nekoliko sati i vise si nego dobar u njemu. Takodje, sa GUI verzijom je upotreba jos laksa. Jeste da VI na prvi pogled izgleda kao da ga je vreme pregazilo. Nove mogucnosti to opovrgavaju. Volim da znam i koristim editor koji postoji na svakom sistemu na koji se konektujem, i da mogu da editujem cak i na liniji velike latencije i da znam sta ce se desiti nakon par pritisaka tastera. Danas sam editovao file u Londonu koji je imao 7 linija, a duzina svake linije je bila vise od 50.000 karaktera. Trebalo je ispremestati nesto netrivijalno, sve se odigralo sa par komandi. Da li mi VI koristi i kod php programiranja? Da, svakodnevno.
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
dobar koncept | Miloje Sekulic | Linkovi | 2 | 05. 12. 2007. 11:41 |
Dobar naslov... | aleck | Marketing i SEO | 3 | 10. 11. 2006. 23:06 |
Prototype, dobar tutorijal | Ilija Studen | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 9 | 25. 04. 2006. 18:24 |
Dobar DMS? | Bojan Zivanovic | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 03. 11. 2005. 02:19 |
Preporuke za dobar CMS | Dejan Bizinger | Web aplikacije, web servisi i software | 17 | 05. 10. 2005. 09:17 |