|
![]() |
#1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Samo da dodam nesto...
Problem je sto su neki fajlovi obrisani, posto su ovi idioti kada su formatirali hdd napravili swap particiju od 2 GB, sve je povraceno osim toga sto je bilo ispod te swap particije. Pa molim one koji hostuju kod mene da za svaki slucaj provere da li su im svi fajlovi na broju ![]()
![]() |
#2 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Uh, zanimlivo mi je da je posle havarije herbiv.org vrlo rano bio vidljiv, dok mi je na gomili drugih sajtova izbacivao da ne postoje.
PS Gorane primetio sam nešto - isti slučaj kao kad smo importovali bazu mog bloga kada sam se selio na host011, promenjen je kodni raspored sadržaja u bazi, pa stranice nisu utf-8. aravno ovo je nebitno s obzirom na okolnosti, ali eto, čisto da napomenem da znaš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 06.10.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() ehh
![]() |
#4 |
133t
Master
|
![]() meni je totalno nestala baza sa yourtree.org, (mada nije bilo nista spec vazno u njoj samo vanila forum) jel da ocekujem restore ili da pravim novu ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
expert
Expert
|
![]() 'bes encoding, meni o'sla baza foruma sa 50+ k poruka
![]()
![]() |
#6 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Zend Optimizer nije podešen. Ništa hitno, samo dva sajta ne rade zbog toga.
![]() |
#7 |
expert
Expert
|
![]() ja.. odo' se objesim
![]() edit (preduhitrio me Ugly Fingers): ok, sacekacu jos malo ![]()
![]() |
#8 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Nije nista otislo, neke baze moramo rucno da vratimo
Skoro sve je ostalo u raw formatu - nemojte samo nista da prepisujete
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Ponovo radi bioskop | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 6 | 24. 03. 2010. 09:46 |
B92 (ponovo) | bluesman | e-Business | 27 | 19. 02. 2010. 23:03 |
SEO tržište u Srbiji, Ponovo? | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 42 | 30. 12. 2009. 23:21 |