|
![]() |
#1 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() ^ Zar za ovo nije potreban refresh? Ako se ne varam cookie se setuje kroz HTTP header tako da je nemoguće videti da li je cookie setovan dokle god se stranica ne osveži. Ispravite me ako grešim...
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() ^ Tako je. Setovao bi cookie na prvoj strani, na sledecoj bi se proverio da li je uopste setovan test cookie, ako nije, znaci da je iskljucen.
Mada, moze da se iskoristi iframe ili ajax u okviru iste strane.
![]() |
#3 |
expert
Expert
|
![]() pa tako reci... to znam, ali je po tvojoj poruci izgledalo kao da script SAM radi posao pa sam se se nasao u nedoumici i sa jednim "wtf" iznad glave
![]()
![]() |
#4 |
Banned
Professional
Datum učlanjenja: 23.04.2006
Hvala: 11
9 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() opusteno
![]() inace malo sam sredio sigurnosan kod, sada je nesto tipa [sha1($flash_back.$cist_kod.$flash_back);].. radi po'so ![]() ajd malo sredim baze pa cu da vratim backeye ![]() --- edit: --- nego da dodam, bilo je i likova (u bukvalnom kontekstu) koji se prijave, znaci ime, prezime real email i ne ostave bas ama nikakav komentar niti nista sto bi moglo koristiti.. cak izaberu opciju da ne zele da se prijave na mailing listu.. hm, pa sto su se onda uopste i prijavljivali da mi je samo znati ![]() nego imam mali problem, mail koji salje server nakon uspesne prijave karakterise se kao spam u gmail-u tj. nepozeljna posta.. mislim da je nesto do samog headera poruke ["\"Overheat-Tuning\" <admin@overheat-tuning.com>"] pa ako moze neki mali savet bilo bi lepo ![]() Poslednja izmena od flash_back : 01. 02. 2007. u 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Double float problem - resen, ali ima dodatni problem :0 | ljtruba | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 34 | 23. 08. 2008. 02:28 |
Prazan $_SERVER['HTTP_REFERER'] | bluesman | PHP | 26 | 11. 11. 2005. 13:43 |