|
![]() |
#1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pošalji mi mail, ono što vidim ja sredim ali je moguće da postoji još neki koji naizgled radi (gledam samo home page) a u stvari ima neki problem. Veruj mi da radim samo na tome, već 4 dana nisam ništa svoje uradio.
![]() |
#2 |
profesionalac
Professional
|
![]() post get metode
nisu podesene kao sto su bile gresim?
![]() |
#3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Register globals je OFF - jednostavno mora tako, ako ne želiš da menjaš kod poslaću ti funkciju koja emulira registre globals ON pa je samo uključiš u neki config i nećeš imati frke.
![]() |
#4 |
profesionalac
Professional
|
![]() Aj molim te.
Nema preterano puno izmena, ali ima nekoliko sajtova. Svi bi da odmah radi. Jedan sam ispravio. Uz to sam i bolestan, temperatura... Sta reci. Moja greska, sto to nisam na vreme ispravio u skriptama. Tnx
![]() |
#5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() aj javi se na icq, cimam te vec 4 puta
![]() Mislim da je sada sve ponovo vraceno tamo gde je stalo pre pucanja, ako postoji jos neko da mu ne radi sajt, molim da se javi.... ... a sad na spavanje ![]()
![]() |
#6 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Predlazem da Goranu napravimo jednu medalju za ovih par dana ili diplomu da okaci na zid
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Ponovo radi bioskop | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 6 | 24. 03. 2010. 09:46 |
B92 (ponovo) | bluesman | e-Business | 27 | 19. 02. 2010. 23:03 |
SEO tržište u Srbiji, Ponovo? | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 42 | 30. 12. 2009. 23:21 |